Denne Vario Pefect har kørt 318.000 km, kun haft en ejer. Alle services er overholdt hos Vario og MAN, bilen er særdeles velholdt. Se de mange billeder nederst på siden.

Tysk kvalitet

Der er mange måder at opleve verden på, og der findes mange forskellige autocampere. Men hvis du gerne vil helt væk fra de overrendte campingplader, overbelastede motorveje og alle turistfælderne, så bliver du nødt til at anskaffe dig en camper, som kan holde til at køre alle steder, og som har strøm, vand og gas nok til at være væk fra civilisationen i mange dage.

Med denne VarioMobil camper lægger du verden for dine fødder. Den er håndbygget i Tyskland på et bomstærkt MAN chassis, og den har al den plads og alle de funktioner, finesser og bekvemmeligheder, du kan ønske dig.

I denne camper kan du komme langt væk fra hverdagen og helt tæt på det, som du altid har drømt om at opleve. Du kan med andre ord udforske verden på 1. klasse!

Beskivelse

• Vario Perfect 900 S autocamper fra 1999 sælges
  • Bygget MAN bus-chassis, hvilket giver mindre støj, bedre plads og lettere serviceadgang sammenlignet med et lastbil-chassis.
  • Kun 1 ejer.
  • Usædvanlig god stand: Camperen har altid stået inde og er løbende blevet vedligeholdt, serviceret og opgraderet hos VARIOmobil i Tyskland.
  • Opholdsrum: Indeholder stort opholdsrum med to gode førerpladser med nyere Ricardo sæder, ekstra stol i køreretning, sofa med lille hjørne og stort bord med ekstra tillægsplader, så der fint kan sidde 4 personer omkring bordet med god plads til mad og opdækning.
  • Køkken: Dobbeltvask, stort køleskab med separat fryser, ovn, mikroovn og masser af skabsplads.
  • Badeværelse: Rigtigt badeværelse med stor brusekabine, rummeligt toiletmøbel og toilet.
  • Soveværelse: Lyst med hævet dobbeltseng med gode madrasser, skabe og højskab.
    Meget velindrettet, praktisk og med masser skabsplads overalt. Blandt andet skoskab lige indenfor døren.
  • Mange rum med udvendig adgang og plads til fx havemøbler, cykler og ski. Specialfremstillede vinkassetter.
  • Nye tæpper overalt.
  • Isoleret med gulvvarme, rullegardin i frontrude samt aircondition i loftet, så den kan bruges fra 20 graders frost til 45 graders varme. Loftsvinduer i bad og soveværelse, så der kan trækkes luft rundt via ventilator i badeværelset.
  • Vandfilter, der filtrerer 99%, så vandet kan drikkes overalt i verden.
  • Ekstra batterier 12 V/400 Amp. Kan tage 220 V ud af disse batterier. Opladning med Multiplus 120 V/300 Watt/120 A eller 12V/80 A, så den også nemt kan køre i lande med 110V. Victron til regulering af strømtilgang.
  • Udvendig markise med ekstra beslag til montering på camperen, så den kan sættes op uanset underlag.
  • Ekstra luftaffjedring med højdejustering separat for- og bagaksel.
  • Elektrisk overdrej med ekstra gear for at spare brændstof.
  • Nyt Garmin navigationsanlæg for lastbiler til hele verden.
  • Tilladelse til at køre 100 km/t i Tyskland.

Specifikationer

• Årgang: 1999
  • Indregistreret okt. 1999 i Tyskland – indregistreret i DK august 2013 – skal synes efterår 2019
  • Km-stand: 318.000
  • Løbende opdateret og alle service overholdt hos Vario og MAN (usædvanlig god stand!)
  • Længde x Bredde x Højde: 8,9 m. x 2,46 m. x 3,4 m.
  • Vægt: 8.700 kg, Tilladt totalvægt 10.000 kg (totalvægt op til 11,7 t)
  • Motor: MAN 6 cylinder turbo diesel
  • Ydelse: 220 hk, 161 kW
  • Dieseltank: 280 l.
  • Friskvandstank: 400 l.
  • Toilettank: 250 l.
  • Spildevandstank: 250 l.
  • Dieselgenerator: 600 kW
  • Dobbelt gastankanlæg: 2 x 11 kg gasflasker
  • Victron ladeaggregat: 4×400 Amp batteri / 24 V
  • Multiplus opladning: 120 V/ 300 Watt / 120 A eller 12V / 80 A