Disneyland Paris fylder 30 år

347

Bo i din autocamper hos Disneyland

Af Hans Michael Christiansen (6391)

Det er altid spændende at besøge Disneyland Paris, den store forlystelsespark i Frankrig med aktiviteter for børn i alle aldre. Og for os med autocamper er der en god ide at reservere plads på parkeringspladsen ved forlystelsesparken.

For 30 år siden, den 12. april 1992, åbnede Disneyland Paris, kongeriget med drømme og magi, der siden har fornøjet gæster i alle aldre. Det er siden blevet til flere end 375 millioner besøg, og forlystelsesparken i Frankrig er således Europas mest besøgte turistmål.

Walt Disneys vision om underholdning, at skabe minder med venner og familie, er en af hemmelighederne i den fortsatte succes Disneyland Paris.

På selve jubilæumsdagen, den 6. april i år, indledes en ny æra i forlystelsesparken. Denne æra vil være præget af transformation, ubegrænset kreativitet og ny teknologi for at give gæsterne en mere fordybende og uforglemmelig gæsteoplevelse.

I Disneyland Paris’ 30-års jubilæumsår vil der hver dag – og flere gange om dagen – blive opført et nyt show på Central Plaza i Disneyland Park foran Sleeping Beauty Castle. Showet består af tre temaer og vil indeholde mere end 30 Disney-figurer og dansere i nye farverige kostumer kombineret med et unikt soundtrack.

Det vil være en mulighed for at se Mickey, Minnie, Donald, Daisy, og deres venner pyntet i deres nye funklende kostumer, som skabt specielt til 30-års jubilæet. Mange af de andre kendte figurer, der har markeret historien om animation vil slutte sig til dem, herunder Genie fra Aladdin, Prinsesse Rapunzel, og Jessie og Woody fra Toy Story, bare for at nævne nogle få.

Ved mørkets frembrud vil et nyt spektakulært følelsesmæssigt øjeblik blive tilbudt Disney D-Light. Dette nye show vil kombinere videovisning, belyste vandstråler, lyseffekter, tåge, berømte Disney-sange, og frem for alt drone-koreografi til at bringe et ekstra strejf af magic omkring det ikoniske slot, der er blevet renoveret til lejligheden.

For at højne festlighederne på selve jubilæumsdagen og i en begrænset periode vil der blive opført et lys- og luftshow med 200 droner. Disse synkroniserede droner vil danne en funklende figur “30” på himlen lige over Torneroseslottet, mens den nye temasang skabt tiljubilæet – “Un monde qui s’illumine” – spilles i baggrunden. Soundtracket blev indspillet med et symfoniorkester på den berømte Abbey Road Studios i London. 

Bo i din autocamper i parken

Disneyland Paris-parken tilbyder dig en parkeringsplads med 1000 pladser forbeholdt autocampere til en lavere pris end for et hotelværelse. Denne parkeringsplads hedder Pinocchio Parking.

At bo i en autocamper er en god måde at spare penge på under opholdet hos Disney. Det giver dig frihed til at bevæge dig rundt, som det passer dig samt for at spare penge på restauranter, da du har mulighed for at lave mad og spise i camperen.

Din parkeringsbillet er gyldig hele dagen og natten til næste dag kl. 10.00. Betaling for parkering – 45 Euro pr døgn – giver dig adgang til toiletter og brusebad. Men også til at tømme gråvand og toiletkassetter, lige som du har mulighed for at påfylde vand. Parkeringspladsen er overvåget 24 timer i døgnet.

Parkeringspladsen er udstyret med et rullende fortov, der går fra parkeringspladsen til de to parker: Disneyland Paris og Walt Disney Studios samt til Disney-landsbyen.

Husk at sætte parkeringsbilletten i autocamperens forrude, så parkens vagter kan se, at der er betalt.

Du kan meget nemt forlænge dit ophold med en dag eller flere. Gå blot til skranken, hvor busserne betaler afgift. Den ligger meget tæt på, hvor autocamperne holder.

Læs mere her: https://www.disneylandparis.com/da-dk/?country=dk

Adressen er: Boulevard de Parc, Serris/Coupvray, 77700, Frankrig


Tidligere artikelAabenraa Sejl Club udvider faciliteterne til autocampere – spændende sommer venter
Næste artikelAutocamp inviterer til åbent hus – 5.-6. marts 2022