Egense Sejlklub inviterer til indvielse af nye autocamperpladser 30. april – du er velkommen

257

Egense Sejlklubs netop overståede generalforsamling, var der fuld opbakning til bestyrelsens forslag om indretning af faste autocamperpladser. Etableringen vil ske over 3-5 etaper. I etape 1 bliver der plads til ca. 12-15 autocampere, i hele sommerperioden, og lidt færre i vinterperioden, hvor der også skal være plads til enkelte både. Pladserne er forsynet med el, og mulighed for frisk vand.

AutoCamperRådet har i flere omgange drøftet etablering af faste autocamperpladser med Egense Sejlklubs bestyrelse. Det har nu båret frugt, og indvielsen af etape 1 finder sted,

lørdag, den 30. april med standerhejsnings kl. 10.00, og kl. 11.00 indvies autocamperpladsen, hvor formanden for Egense Sejlklub Jan L. Larsen og formanden for Dansk AutoCamper Forening Anne Norup, på vegne af AutoCamperRådet klipper den røde snor. Klubben byder på kaffe / rundstykker og en lille skarp kl. 10.00. Alle er velkommen – også med Autocamperen.

Egense Sejlklub kan i år fejre 50-års jubilæum, og glæder sig derfor til at byde medlemmer og autocamperturister velkommen i klubben. Pladserne er indrettet med mulighed for el og vand, og adgang til toiletter og bad, samt køkkenfaciliteter i klubhuset.  Her kan der købes el/vand/vin, og laves en kop kaffe.

I gåafstand finder du Egense Cafe & Catering hvor der kan købes rundstykker, eller en frokost, hvis det kan friste.

Senere etaper bliver områder alene indrettet til autocampere, og tidspunktet herfor vil afhænge af interessen for besøg hos Egense Sejlklub. Ligeledes er der en proces i gang med etablering af tømmefaciliteter, som kan anvendes af bådene og autocamperne i forening.

Klubbens priser vil følge prisen på sejlerne med 130 kr. for parkering mellem kl. 20.00 – 10.00, eller 180 kr. for 24 timer.

I ACR er vi glade for, at Egense Sejlklub nu tager skridtet, og vi håber rigtig mange med AutoCamper kommer forbi til indvielsen.

Egense Sejlklub afvikler rigtig mange spændende og sjove aktiviteter hen over året, målrettet mod børn og voksne, og alle – herunder også autocamperturister er meget velkomne til at deltage. Følg bare hjemmesiden, hvor bla. også disse arrangementer findes:

Børne- unge arrangement

Fiskeridage

Kalender- og aktivitetsoversigt 2022


Tidligere artikelDACF og ACR glæder sig over nyt initiativ fra Gudenå Camping og Kanoudlejning Brædstrup.
Næste artikelOvernatninger efter timebetaling har været en stor succes.