oktober, 2019

Dette er tilbagevendende begivenhed

26oct09:00Åbent Hus Vendelbo Vans - Tårs og Slagelse

Udvid teksten

Event detaljer

Weekenden 26-27 okt. har vi fokus på de nye autocamper modeller. Efter en sæson med et forrygende salg af nye og brugte autocampere mangler vi netop nu nyere brugte autocampere til videresalg, så det er en god anledning at bytte nu for at få den bedste pris og samtidig sikre at den nye, kan nå at komme hjem med netop dine ønsker opfyldt.

Begge dage er vi her i Tårs vært ved fælles morgenkaffe og rundstykker fra kl. 9.00 på værkstedet, uanset om du er en af dem som har valgt at overnatte i camperen udenfor eller du bare kommer lidt før vi åbner, er man velkommen til gratis morgenkaffe.

Her i Tårs finder man de nye modeller i vores permanente udstillings hal og på værkstedet, som vi denne weekend også bruger til at vise de mange nye autocampere, sammen med de mange brugte, vi netop har indbyttet.

Adresse i Slagelse er følgende: Vendelbo Vans, Karolinevej 2, 4200 Slagelse

Tidspunkt

(Lørdag) 09:00

Lokation

Vendelbo Vans

Damhusvej 23, 9830 Tårs

Arrangør

Vendelbo VansVendelbo Vans har hjemme i Vendsyssel men har igennem mange år haft kunder i hele Danmark og i de nordiske lande. Udover egenproduktionen, hvor vi skræddersyr autocampere helt efter de enkelte kunders ønsker og behov, importerer, forhandler og udlejer vi autocampere fra flere af Europas førende fabrikker. Vores store moderne værksted kan tilbyde reparation og vedligeholdelse af alle mærker og typer autocampere. Trafikskader er et af vores specialer. I vores store selvstændige udstillingslokale kan man uanset vejret, se de mange flotte nye og brugte autocampere hele året.Torben Jensen - tlf 9896 2188 Damhusvej 23, 9830 Tårs

X