Januar, 2023

13jan(jan 13)10:0015(jan 15)17:00Camping Messe Aalborg 2023 - 13-15. januar 2023

Udvid teksten

Event detaljer

CAMPING 2023 er det store nordjyske forum for alt til campinglivet. Her kan du som besøgende et bredt udvalg af campingvogne, autocampere, teltvogne, fortelte, turtelte, udstyr og tilbehør, campingpladser, rejsearrangører, campingorganisationer, finansiering, videncentre, trafikinformation, forlag og meget andet.

Messen møder stor efterspørgsel fra firmaer, der ønsker at deltage som udstiller på messen. Blandt andet derfor finder messen – den 13. udgave af CAMPING – sted i Gigantium, hvor såvel sportshal, idrætshal og atletikhal vil være fyldt med spændende udstillere. Her er der plads til alle, til stor glæde for såvel udstillere som besøgende.

Du kan se opslag HER – Kommer senere.

På messen vil du også kunne høre indlæg fra scenen med DACF og ACR.

Tidspunkt

13 (Fredag) 10:00 - 15 (Søndag) 17:00

Lokation

Gigantium Aalborg

Willy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Øst

Arrangør

Aalborg Kongres & Kultur CenterAalborg Kongres & Kultur Center er arrangør af messen. Af hensyn til den store efterspørgsel, er den fysiske lokation ændret til Gigantium. Messen møder stor efterspørgsel fra firmaer, der ønsker at deltage som udstiller på messen. Blandt andet derfor finder messen - den 11. udgave af CAMPING - sted i Gigantium, hvor såvel sportshal, idrætshal og atletikhal vil være fyldt med spændende udstillere. Her er der plads til alle, til stor glæde for såvel udstillere som besøgende.info@akkc.dk

X