maj, 2022

03mayHele dagen05Fruerlundvej 5, Øster Hurup, 9560 Hadsund 3. - 5. maj 2022

Udvid teksten

Event detaljer

På opfordring fra deltagere der deltog i turen til Vildmosen 2021, arrangerer vi igen Træf i Øster Hurup. Denne gang med en guidet bustur i Tofte Skov. (Minimum 25 biler for at træffet kan gennemføres).

Vi bor i Fruerlundparken, der er et indhegnet område på 15 ha med to søer og flere hyggelige områder. Der er flere herrer og dametoiletter samt baderum to steder på pladsen. Strøm – vand og tømning af toiletter er muligt, men ikke gråvand. Pladsen ligger i gå- og cykelafstand til Øster Hurup.

Tofte Skov er et lukket område for offentligheden, hvor der kun er adgang for bestilte ture og kun med Vildmosecentrets guide. Det er kun et begrænset antal besøgende om året der kan komme i skoven. Vi har fået muligheden for at besøge det unikke sted, med en spændende natur og et rigt dyre liv.

Program:

Tirsdag den 3. maj

Ankomst til pladsen efter kl. 10.00.

Kl. 15.00: Vil der blive orienteret om dagenes program, og der vil der være fælles kaffebord i Pakhuset, hvor vi giver kage.

Kl. 18.15: Bliver vi hentet i bus, og turen går til Tofte skov. Turen varer cirka to timer. Dyrene er mest aktive om aftenen.

På turen i Tofte Skov kan vi være heldige at se:

Vildsvin – Kronvildt – europæisk bison – grævling – ræve- rådyr. Måske hvis vi er heldige at se en kongeørn. Vi kører forbi jagtslottet som tidligere ejedes af Peter Zobel. Guiden fortæller Skovens historie og tilblivelse. Vi besøger skovens 17 meter høje udkigstårn. Egen kikkert og praktisk påklædning kan være en fordel. På turen vil der være en lille gåtur for dem der har lyst.

Onsdag den 4. maj

Kl. 10.00: Dame tur til Hvirvelkærgård som har følgende butikker/boder:

Glaskunst, keramik, unika ting i filt, unika tøj fra eget skrædderi, strik, garn, malerier, kurvetasker, dametøj, wellness produkter, Italienske skindtasker, smykker, special øl, vin, spiritus, honning, trækunst, smedekunst, unika lys, strømpenisser m.m.

For de der ikke kan cykle, (der er tre km) vil der være mulighed for at blive kørt i personbiler.

For herrerne arrangeres virksomheds besøg på Hadsund Fjernvarmeværk. Værket leverer varme til 2100 husstande i Hadsund og 450 husstande i nabobyen. Værket bruger Flis – solvarme og overskudsvarme fra rensningsanlægget som energikilder.

Om eftermiddag kommer Kaj Larsen fra Ø.H. lokalhistorisk og fortælle om starten på det der i dag er blevet til Novo Nordisk. Dette fantastiske eventyr havde sin begyndelse i Øster Hurup. Der vil også blive givet en orientering om Øster Hurup havn. Vi giver en øl, sodavand og vin under fortællingen.

Kl. 18.00: Vil der være festmad og musik. Dejligt hvis nogen af jer har lyst til at komme med festlige indslag.

Torsdag den 5. maj

Pladsen forlades inden middag.

Pris 1.225 kr. eksklusiv strøm, som er 35 kr. pr. døgn:

Med i prisen er: Kaffe og kage tirsdag – Bustur i Tofte skov med guide – tre rundstykker pr. vogn i to dage – Besøg på Hvirvelkærgård – Festmiddag.

 

Beløbet indsættes på konto 9231 6751224964. Sparekassen Danmark.

 Husk navn,123456

 by og Dacf-nummer.

Tilmelding til Vipse på telefon 60 76 74 00.

Sidste tilmelding er 1. april 2022.

 

Kirsten & Hans, Sæby (988), Vipse & Alex, Herning (4624)

og Kirsten & Henning, Als (5978)

 

Se og udskiv invitationen her

Tidspunkt

maj 3 (Tirsdag) - 5 (Torsdag)

X