oktober, 2023

07oct(oct 7)08:0008(oct 8)16:00Kvinde kend din camper 7/10 - 8/10

Udvid teksten

Event detaljer

Kvinde kend din camper – sikkerhed 

& teknik den 7. – 8. oktober

Weekend kursus: Kvinde kend din autocamper – kurset er tilegnet kvinder.

Tekst og foto: Ayo (7164)

KOM MED til en spændende weekend. Kurset henvender sig til kvinder der ønsker basal viden og kendskab til selvhjælp, samt læren om egen sikkerhed, når du begiver dig ud i verden i autocamper. Kurset har til formål at styrke kvinders færdigheder og udvikle deres potentiale, baseret på specifikke udfordringer og erfaringer som kvinder kan stå overfor, og det er en mulighed for at møde og netværke med kvinder i samme situation.

KVINDE kend din autocamper

Efter henvendelser fra kvinder, der ønsker at lære at klare de mest basale tekniske udfordringer i autocamper, samt en masse spørgsmål om egen sikkerhed når man rejser alene, eller er usikre på at rejse ud i camperen i det hele taget, kan jeg nu i fællesskab med Autocamp i Låsby, samt en ekstern kvindelig sikkerhedskonsulent, tilbyde et kombineret teknik- og sikkerheds kursus for kvinder i alle aldre.

WEEKENDEN vil starte med kaffe og velkomst hvorefter der vil være teoretisk og praktisk undervisning i basale tekniske færdigheder. Når lamperne lyser, eller dækket skal skiftes, så ringer vi ofte efter autohjælpen. Men oftest vil det være muligt at løse de mindre problemer selv. Derfor vil vi sammen lære selvhjælp til fejlfinding, som f.eks. at skifte vandfiltret, sikringer, vinterklargøre camperen og måske endda et dækskifte. 

 

KVINDE; kend din grænse

Spørgsmålet der oftest går igen, uanset om det er på nettet eller når jeg er ude og omkring, er “Hvordan tør du som ene kvinde, rejse alene ud i verden?”. Spørgsmålet har jeg forsøgt at besvare mange gange, det er dog noget helt andet, at lære tingene i praksis og jeg har derfor allieret mig med en kvindelig sikkerheds konsulent, der søndag vil holde teoretisk og praktisk undervisning, i KVINDE, kend din grænse.

Her lærer vi at stole på egen mavefornemmelse, at sætte grænser og håndtere ubehagelige episoder og nærgående personer, sådan at vi føler os bedre rustede til at rejse ud i verden i tryghed.

Program:

Lørdag:

14.30: Vi mødes over en kop kaffe og får en introduktion til weekenden.

15.15: Teknik ved autocamper tekniker.

19.00: Spisning af lækker 2 retters menu udefra inklusive drikkevarer og efterfulgt af kaffe.

Spændende foredrag med ekstern foredragsholder under kaffen.

22.30: Vi siger tak for i dag og på gensyn i morgen.

 

Søndag:

08.30: Morgenmad med rundstykker, kaffe osv.

09.00 – 11.30: Praktisk undervisning om fysisk sikkerhed ved kvindelig sikkerheds konsulent.

11.30-12.00: Spørgsmål og afslutning på kvinde kend din autocamper før vi siger tak for denne gang.

Praktisk info:

Der kan overnattes i egen autocamper på parkeringspladsen ved Autocamp & Camperservice Låsby. Her forefindes tømmestation til toilet og spildevand, ingen adgang til strøm.

Medbring praktisk træningstøj til om søndagen. Vi serverer vand og frugt under træningen.

Al medvirken foregår på eget ansvar.

Ægtefælle/partner/kæreste er velkommen i lokalerne til fællesspisning lørdag aften – husk forhåndstilmelding – og kan overnatte/opholde sig på p-pladsen, derudover er arrangementet tilegnet kvinder, da det er hvad efterspørgslen har lydt på.

Pris: 1.400 dkr. pr. person – oplys DACF medlemsnummer ved tilmelding og få 10 % rabat.

Ægtefælle, der ønsker at spise med lørdag aften: 350 dkr. pr. person. MAKS plads til 18 personer – først til mølle!

Tilmelding på mail: ayo@homeiswhereipark.dk

Tidspunkt

7 (Lørdag) 08:00 - 8 (Søndag) 16:00

X