juni, 2022

11jun00:0000:00Musik på havnen med Trille og Bumle - starter 11. juni på Guldborg Havn

Udvid teksten

Event detaljer

Musik på havnen med Trille og Bumle

Nu er foråret, lyset, varmen og derefter sommeren på vej – endelig! Efter en lang vinter, kan vi nu endelig komme på hjul igen alle sammen. Der er en del af os med autocampere, der bruger den hele året, men der er trods alt flest, når vejret er godt.

Lidt forhistorie – Falstertræffet

Det har vi tænkt os at benytte os af. Vi er to par, der spiller musik – og kører autocamper. Denne kombination har vi brugt flere gange allerede. Således underholdt vi begge par ved Falstertræffet hos Inga og Poul (125). Det var her, at vi opdagede, hvor stor en musikglæde der er blandt os, der kører autocamper. Vi havde begge par en fantastisk god oplevelse, og det bilder vi os ind, at det havde publikum også. Man kan ved selvsyn se og opleve lidt af stemningen i Autocamperen nr. 158 side 14-15.

Autocamperkoncert i Faxe Ladeplads

Ovenpå denne gode oplevelse gik vi i tænketank. Vi fostrede ideen om en autocamperkoncert. Heldigvis er der ikke så langt fra tanke til handling. Så allerede i oktober holdt vi en autocamperkoncert i Faxe Ladeplads. Det gode ved autocampere er jo, at de er mobile! Og gerne kører derhen, hvor der sker noget sjovt og spændende. Ved denne koncert fik vi hjælp af en del af vore visevenner. Koncerten var en succes – og vi var glade. Oplægget og invitationen kan ses i Autocamperen nr. 157 side 30-32.

Havnerundfart

Efter denne succes fik vi virkelig blod på tanden. Og gik i tænkebox igen. Vi tænkte, at vi skulle kombinere: musik, autocampere og sommer. Tre ting som vi er særligt glade for.

Ud af denne tænkebox kom så ideen om at tage på ”Havnerundfart”. Foruden de tre nævnte: musik, autocampere og sommer slog det os, at rigtig mange autocampere er tidligere sejlere. Denne komponent skulle da med!

Og det fører os frem til vores nuværende ærinde. Vi tager på havnerundfart med Trille og Bumle.

Trille ejes af Britt og Almer Simonsen fra Faxe Ladeplads. De er erfarne autocamperbrugere, som har kørt i nogle år. De har kørt i udland og indland, og kender miljøet temmelig godt.

Bumle, som vi købte af Anja Robanke i februar 2021, ejes af Nellie og Frank Samuelsen fra Blistrup. Da vi er relativt nye autocampister, har vi nydt rigtig godt af, at Britt og Almer har været særdeles venlig og indført os i mangt og meget omkring det at køre autocamper.

Vores havnerundfart finder sted fra lørdag den 11. juni, hvor vi starter i Guldborg Havn.

Selve turnéplanen ligger desværre ikke helt klar endnu, men vi kan da nævnte havnene, som vi gæster. Vi starter, som nævnte i Guldborg havn.

Vi gæster Kalvehave Havn, Hårbølle Havn, Hesnæs Havn, Rødvig Havn, Vordingborg Nordhavn, Stubbekøbing Havn, Bogø Havn og Kragenæs Havn.

Når turnéplanen ligger helt fast, vil den blive lagt ud på vores facebookside: Musik på havnen med Trille og Bumle.

Det er naturligvis ikke alle, der er på Facebook, og derfor kan man også skrive direkte til os. Enten til britt.sch@gmail.com eller nellie.s@muelsen.dk

Skriver du til os, kan vi opdatere dig på, hvor langt vi er i fastlæggelsen af tider og steder.

Hver dag vil vi, i en ny havn, lave en koncert på mellem en time og halvanden. Denne koncert indeholder kendt musik i form af viser, kendte popsange, selvkomponere sange og spontane indfald på stedet. Mon ikke vi får lov at høre ”På hjul igen”, som jo havde sin premiere på Falster træffet? Teksten kan ses i Autocamperen nr. 158 side 15.

Vi glæder os vildt meget til at møde jer og spille for jer i de forskellige havne rundt omkring farvandene Storstrømmen, Ulvsund, Stege Bugt og Grønsund.

Der er ikke nogen formel entre, men man kan lægge et bidrag til musikerne i hatten.

Kom glad! Det er verdens bedste kombination: musik, autocampere, havne og sommer!

Nellie (7234)

Du kan læse hele programmet her   

Tidspunkt

(Lørdag) 00:00 - 00:00

X