juli, 2020

01jul08:0005(jul 5)18:00Seljordfestivalen - Velkommen til Norges hyggeligste festival

seljordfestival smokie

Udvid teksten

Event detaljer

Sommer i Seljord 2020?

Midt i Telemark mellom majestetiske fjell og det sagnomsuste Seljordsvannet arrangeres festivalen som for svært mange er sommerens absolutte høydepunkt!

Seljordfestivalen inviterer til både dans og trivelige opplevelser når tusenvis strømmer til Dyrskuplassen i Seljord – en av landets absolutt best utbygde festivalplasser og campingområde.

God mat og drikke er sentralt på festivalen og de godt utbygde sanitæranleggene ønskes svært velkommen av de mange campinggjestene.

I tillegg til konserter med kjente og kjære band som Smokie, Lindesnes Trekkspillklubb, Lasse Stefanz og Rune Rudberg, finnes det et rikt utvalg av aktiviteter, som besøk på den vakre Telemarkskanalen, eller stølsbesøk med lokale smaker. Alt selvsagt med buss og guide.

Seljord ligger midt mellom øst og vest med et vell av flott natur og kulturopplevelser på vei til eller fra.

Har du lyst til å oppleve dette i sommer ?

Ring oss gjerne om du har spørsmål eller følg med på facebook og vår nettside www.seljordfestivalen.no.

Kanskje vi ses?

Hjertelig velkommen til Seljord!

Yvonne Eilefstjønn

Seljordfestivalen
Nordbygdivegen 60, N-3840 Seljord
Tlf +47 35 05 77 00
email: post@seljordfestivalen.no

Følg oss på Seljordfestivalen.no, Facebook, Instagram

Nyttige links

• Seljord ligger midt i Sør-Norge, 17 mil fra Oslo, 30 mil fra Bergen, 20 mil fra Kristiansand.
  • Festivalen arrangeres for 21. gang i 2020
  • Festivalen har en stor andel av fornøyde gjester som kommer tilbake år etter år
  • Opplevelser i tilknytning til festivalen har blitt svært populært! Følg med på nettsidene for årets aktiviteter www.seljordfestivalen.no
  • Festivalen arrangeres i uke 27 , 1.-5. juli
  • Smokie, Larz Kristerz, Lasse Stefanz, Donnez, Rune Rudberg og Lindesnes Trekkspillklubb spiller i år på festivalen sammen med mange fler.
  • Booking og billetter på www.seljordfestivalen.no

Telemarkopplevelser:

1 (Onsdag) 08:00 - 5 (Søndag) 18:00