juli, 2023

07jul(jul 7)08:0008(jul 8)15:00Sommer- og vinfest på Borntaler Hof 7/7 - 8/7

Udvid teksten

Event detaljer

2023 Invitation til Sommer- og VINFEST på Borntaler Hof – D 67574 Osthofen 07+ 08/ juli 2023

Byen Osthofen ligger ved Rhinen, ca.75 km syd for Frankfurt am Main og ca. 10 km nord for Domkirkebyen Worms.

Fra 2010 til og med 2022, har nu 149 danske autocampere med 292 personer om bord, kørt til fest hos Borntaler Hof, i stationsbyen Osthofen med postnummeret 67574. Ejendommen ligger højt over byen, oppe på de bløde højderygge over byen, -der hvor man kan bruge maskiner i vinmarkerne. 2019 og 2020 udgik på grund af en sygdom, som ramte hele verden.

Vil du med til 2023 vinfest, som strækker sig over 2 dage, men vi bør komme et par dage før, inden Stellpladsen optages af tyske, hollandske, svenske autocampere, så du bør stile efter at være fremme onsdag/torsdag, hvor vi så i ro og mag kan indrette ”dansker-lejren”, og smage på de dejlige flaske-varer fra det store køleskab.

Fra fredag eftermiddag, kommer et ”mobilt landkøkken” og fredag plejer vi at kunne spise stegte fiskefileter med diverse tilbehør, til ca. 12 Euro pr. næse, lørdag laver man så Wildgulash af nogle dyr fra ejendommens hjortefarm, hertil også diverse tilbehør, og vil du ikke have disse retter, kan du bede om en Schnitzel, pris 8 – 12 Euro pr ret, Efter spisning begge aftner, er musik og dans, til langt ud på natten.

Toilet tømning, foregår på byens festplads, hvor også fersk vand kan påfyldes, – på ejendommen er også en lille toiletbygning, med 2 toiletter og håndvask, men du må IKKE tømme din kanister der. Fra Århus, er der 920 km. forslag til overnatningspladser følger, til dem der deltager. Fra 2023 vil Benno ( vinbondemanden) lave et el-kabel langs markens grænser, så vi ikke længere skal luske et kabel igennem hegn og krat, for at få strøm til køleskabet. Pris oveni de 8 Euro, man normalt tager for stellpladsen fra onsdag til søndag, kendes endnu ikke.

Hvad koster alt dette ?  Stellpladsen 8 Euro + / minus  hvis man får nyt el-kabel lagt i markens kanter, Stalddørs flaskerne ca. 5 – 7 Euro stykket, aftensmaden 8 – 13 Euro, men når der kommer musik og dans, stiger flaske-priserne, for så kommer der personale på + moms og proppenge. Jeg selv tager ikke noget for administrationen, så længe jeg kan nøjes med at træne mine IT færdigheder  på denne gamle pc, derfor send mig pr. mail karstenbh@outlook.dk navn, e-mail, mobil telefon, bilens reg.nr. – så vil jeg sende yderligere oplysninger til de der tilmelder sig.

Se dig omkring på www.borntaler-hof.de – det er sket, at denne hjemmeside siger, at den ikke kan finde  det ønskede, ofte viser den kun ”pandebåndet”, så tryk på noget tilfældigt, så kommer siderne løbende, jeg vil ikke brokke mig til vinbondemanden, for det er sikkert noget med min egen pc’er og den der trykker på knapperne.

Lyder det interessant ? så send mig tilmelding, så du kan få flere oplysninger om mangt og meget.

Vh – Karsten (2467)

karstenbh@outlook.dk

Tidspunkt

7 (Fredag) 08:00 - 8 (Lørdag) 15:00

X