april, 2024

18apr(apr 18)12:0030may(may 30)18:00TYRKIET AUTOCAMPER RUNDREJSE 18/4 - 30/5 2024

Udvid teksten

Event detaljer

  1. april 2024

Broen til Asien:

Kan man være opdagelsesrejsende i en autocamper? Det kan man på denne smukke rundrejse i Tyrkiet

Vi lever kun én gang og fra vores autocamper kan vi finde eventyr, der gør livet værd at leve.

Vi tager af sted sammen den 18. april 2024. Der er forår i Tyrkiet. Blomster og flora fylder landskabet, der passerer forbi vores vindue. Tyrkiet Autocamper Rundrejsen tager os på en mere end 40 dages opdagelsesrejse ud i landet, der kaldes broen til Asien. Vi føres til de bedste seværdigheder – tilbage til den trojanske hest fra Homers Iliaden, til sommerklædte strande langs turist kysten ved Alanya, til bomuld slottets termiske kilder, naturfænomener, hvor ildflammer kommer direkte ud af klipperne, fantastiske Istanbul og meget, meget mere. 

På denne fællestur hygger vi os i eget tempo. Alle campingpladser, utallige seværdigheder og flere lækre lokale restaurant besøg er inkluderet i prisen – og mere til! Alt er grundigt undersøgt, planlagt og booket af dine danske turledere, så rejsen bliver et dejligt fællesskab uden stress og jag. 

Vi starter turen den 18. april på en hyggelig camping ved vandet i Grækenland. Alle på turen har dog mulighed for at køre sammen med turlederne FØR startpunktet. Denne del er gratis, da vi blot følges med jer og ikke har booket camping eller seværdigheder. Her betaler I selv, men vi guider jer på vej til det hele. 

 

Tilmelding: Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside:  

www.freelifer.dk. Her kan du også læse mere om rejsen. Eller send email, hvis du har spørgsmål til os på info@freelifer.dk

Deadline: Rejsen begynder den 18. april 2024. Der er plads til 18 autocampere, hvorefter det er muligt at komme på venteliste.

Arrangører og Turledere: Annemette Kruse og Kim Gieseler (8348)

Tidspunkt

April 18 (Torsdag) 12:00 - Maj 30 (Torsdag) 18:00

X