MICHAEL CHRISTIANSEN – Sekretær, web og facebook

Kontaktdata

Michael Christiansen
DACF medlemsnummer 6391
Amagervej 1
9460 Brovst
E-mail: Michael Christiansen

Funktioner

Michael blev den 26. september valgt til bestyrelsen i Dansk AutoCamper Forening. Michael fungerer som sekretær i bestyrelsen, og har samtidig ansvaret for foreningens facebookside samt hjemmesiden.

[vc_text_separator title=”Michael Christiansen” css=”.vc_custom_1601311462357{padding-left: 10px !important;}”]

Lidt om Michael

I dag selvstændig freelance rejsejournalist og dronefotograf – tidligere ansat som journalist hos NORDJYSKE Medier. Desuden ansat som freelance rejseleder hos Riis Rejser.

Var i 45 år tilknyttet forsvaret som major af reserven med varierende tjeneste i ind- og udland, herunder godt 25 år i NATO-stabe, først i Rendsborg, Tyskland og senere Stettin, Polen. Sluttede den militære karriere som deltidsansat presse- og kommunikationsrådgiver hos Specialoperationskommandoen.

Har gennem flere år været frivillig leder hos Lions International, Danmark med hverv som presse- og kommunikationsansvarlig på regionalt og nationalt plan, herunder i en periode på knap fire år redaktør af The Lion (Dansk version).

Har i flere perioder været bestyrelsesmedlem i flere foreninger, blandt andet det lokale Øland Beboerlaug (sekretær i seks år) samt Oldermand i Øland Sildelaug.

Har haft autocamper siden 1995 hun afbrudt af en treårig periode med campingvogn. Gift med Sophie Jytte Tougaard Klahn, 72 år og pensioneret sygeplejerske.

[vc_text_separator title=”Annoncer”]

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

Ny direktør i Autocamp: “De unge skal med på vognen”

Jan Ankersen skiftede biler ud med autocampere, da han stoppede hos AutoMester og 1. april blev administrerende direktør for landets største autocamperforhandler og specialværksted....

Storstrømsbroen

Unikt medlemstilbud

X