Medlemsservice Dansk AutoCamper Forening

medlemsservice dansk autocamper forening

Kære medlemmer. Vi har problemer med telefonen i dag 1. juli. Det er derfor ikke muligt at komme i kontakt med service og vejhjælpen. Benyt venligst formularen herunder istedet. Beklager!

Medlemsservice står klar til at hjælpe dig mandag og onsdag. Billedet: fra venstre, Serviceleder Birgit Jensen, Britta Boe og Klaus Horsbøl.

Medlemsservice kan hjælpe dig

Medlemsservice er din direkte linje til foreningens mange services. Birgit, Britta og Klaus kan besvare spørgsmål om stort set alt om Dansk AutoCamper Forening, og det de ikke kan svare på per telefon, undersøger de og melder tilbage.

Udover generelle spørgsmål, vil medlemservice også tage sig af spørgsmål om Dansk AutoCamper Forenings vejhjælp.

Medlemsservice har fast telefontid, telefontiderne er:

• Onsdag fra kl. 16:30 til 19:00

Telefonnummer til medlemsservice

Telefonnummer til medlemsservice er +45 7023 6150

Henvendelse udenfor telefontid

Udenfor telefontid kan du altid sende en mail til medlemsservice. Benyt formularen herunder, eller benyt E-mail linket her til: medlemsservice

Kontaktformular til medlemsservice

Kontakt medlemsservice