FLEMMING KIRK – Vejhjælpsleder

Kontakt data

Flemming Kirk
Oldvejsparken 148
Gevninge, 4000 Roskilde
Tlf.: 4640 2118
Mob.: 2343 9230

E-mail:Flemming Kirk

Funktioner

Flemming er nyvalgt til bestyrelsen i 2023 og er ny vejhjælpsleder.

[vc_text_separator title=”Flemming Kirk”]

Lidt om Flemming

Flemming Kirk er fra 1941, bor i Gevninge lidt uden for Roskilde og har været gift med Inge i tæt på 60 år.
Jeg stoppede i bestyrelsen i maj 2022 på grund af for meget foreningsarbejde som nu er afviklet og derfor har jeg på opfordring stillet mig til rådighed for bestyrelsen i DACF i endnu en periode.
Jeg har sejlet siden min grønne ungdom og i 1969 stiftede jeg Herslev Strand Sejlklub, hvor jeg efter vi havde bygget både lystbådehavn og stort klubhus stoppede som formand for at indtræde i Dansk Sejlunions hovedbestyrelse (dengang ca 68.000 medlemmer) og derefter i forretningsudvalget og da jeg efter 12 år ikke kunne genvælges mere blev jeg efterfølgende landsformand i Danmarks Motorbåds Union (16.000 medlemmer).
I 1999 stoppede vi med at være aktive sejlere p.g.a. Inges dårlige knæ. Vi begyndte herefter at køre med ADRIA campingvogn, hvor jeg efter få år blev landsformand, i denne periode meldte vi os ind i DACF, hvor vi efter 10 år købte autocamper og kort efter kom i bestyrelsen.
Erhvervsmæssigt er jeg uddannet inden for VVS engros hvor jeg har været virksomhedsejer i mange år.

[vc_text_separator title=”Annoncer”]

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

Ny direktør i Autocamp: “De unge skal med på vognen”

Jan Ankersen skiftede biler ud med autocampere, da han stoppede hos AutoMester og 1. april blev administrerende direktør for landets største autocamperforhandler og specialværksted....

Storstrømsbroen

Unikt medlemstilbud

X