Efter at AutoCamperRådet tidligere i denne måned rettede henvendelse til Sund og Bælt omkring problemerne med prisen, når autocampere skulle passere Storebæltsbroen, har ACR allerede nu modtaget et positiv svar fra Sund og Bælt. A/S Storebæltsforbindelsen har løst problemet. Læs nærmere herunder om, hvordan du nu kan køre over Storebæltsbroen ved hjælp af en Brobizz eller PayByPlate.

ACR har modtaget følgende pressemeddelelse:

Autocamper-sæsonen 2020 er så småt ved at gå i gang, og A/S Storebælt gør det nu lettere for autocampere på maks. 3.500 kg at køre over Storebæltsbroen. Den nye service er implementeret for at imødekomme autocampere, der i dag skal benytte de manuelle baner og fremvise deres registreringsattest.

Fra denne sæson kan kunder med autocampere (maks. 3.500 kg) benytte de grønne Ekspresbaner, når de passerer Storebælts betalingsanlæg. Det eneste, de skal gøre, er at registrere deres autocamper hos A/S Storebælt på en eksisterende Privat-aftale. Herefter kan de benytte deres bizz i både personbilen og autocamperen uden at skulle bekymre sig, om de betaler den rigtige pris i betalingsanlægget.

–  Historisk set har autocampere med en totalvægt på maks. 3.500 kg været henvist til de manuelle baner for personlig betjening. Det har vi løst nu, så de kan kører i Eks-presbanerne, forklarer Jens Kjær Nielsen, der er chef for betalingsanlægget.

Helt konkret skal kunderne registrere deres autocamper på den eksisterende aftale. Når det er sket, kan bizz’en bruges til betaling af ture for både personbil og autocamper – og altid til den laveste pris.

–  Det nye tiltag er en gevinst for både kunder og Storebælt. Autocamperne kan nu køre igennem alle banerne, og de slipper for at skulle fremvise registreringsattester. På Storebælt vil der blive kortere ventetid i betalingsanlægget til gavn for alle, der skal på ferie, siger Jens Kjær Nielsen.

Den nye mulighed kan med fordel også benyttes af autocamperkunder, der betaler med PayByPlate. Det eneste krav er, at kunden har en Storebælt Privat-aftale, betaler med bizz eller PayByPlate og registrerer sin autocamper hos Storebælt.

Den nye service er tilgængelig fra i morgen, torsdag. Læs mere og registrer din autocamper på Storebælts hjemmeside: www.storebaelt.dk/autocamper


Tidligere artikelGeneralforsamlingen i Høng aflyses
Næste artikelDeadline for at opnå rabatpris på Storebælt