DK: 20190224, Herning, Danmark: MCH - Ferie for alle Foto: Lars Møller UK: 20190224, Herning, Denmark: MCH - Ferie for alle Photo: Lars Moeller

Med safari-tema og et rigt aktivitetsprogram fejrer Skandinaviens største feriemesse sit 25-års jubilæum i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar.
Ligesom det har været tilfældet sidste efterår og dette forår, hvor DACF har været at finde på en stand i henholdsvis Autocamper Show i Fredericia og Camping Messen i Aalborg, er Danmarks største autocamperforening også med på feriemessen i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar.
Som det har været tilfældet på tidligere messer, hvor DACF har været med, vil der også denne gang være repræsentanter fra foreningen, som er klar til en snak med nuværende medlemmer og interesserede gæster. Og overfor potentielle nye medlemmer er DACF klar med et medlemstilbud på medlemskontingent og vejhjælp.
På Dansk AutoCamper Forenings stand er foreningens repræsentanter også klar til at tilbyde en kop kaffe og lidt sødt til ganen til sine medlemmer, og vi håber at mange DACF-medlemmer vil besøge messen i Herning.
DACF har fået mulighed for at give sine medlemmer 50 pct. rabat på indgangsbilletten til messehallerne søndag. Dog kun til de første 250 medlemmer, så det her handler om at ”komme-først-til-mølle”. Dette tilbud finder medlemmer ved at gå ind i Forum eller på den lukkede FB-side, og finde koden der skal benyttes til indkøb af billetter. Du kan dog max. købe op til fire søndagsbilletter pr. medlem.

Eventyr for alle
Siden 1998 har Ferie for Alle i sin nuværende form klædt danskerne på til nye eventyr af enhver slags, og det er således en jubilæumsudgave af messen, der venter, når dørene atter åbnes i slutningen af februar. Messen, der med sine inspirerende kvaliteter er et populært udflugtsmål i sig selv, fylder 25 år, og det fejres med et brag af en udgave, hvor alle sejl er sat til for at skabe store oplevelser både i nuet og på sigt. Ferie for Alle er med andre ord tilbage for fuld styrke ovenpå sidste års udgave, der grundet corona blev gennemført kun tre uger efter genåbningen. Årets overordnede tema er safari, som dermed kommer til at gå igen i flere haller med blandt andet foredrag og aktiviteter.
Safari er en rejseform, som danskerne har stor interesse for, og som er blevet mere og mere populær herhjemme. Derfor glæder vi os til at stille skarpt på konceptet, ligesom vi i det hele taget ser frem til at præsentere en lang række spændende aktiviteter og fem overordnede temaområder. Jubilæet markerer vi med et jubilæumsområde med konkurrencer og overraskelser, og så er der gratis adgang for alle personer født i 1998, hvor messen efter mange års fravær blev genfødt i den form, vi kender i dag, fortæller projektchef i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen.
Årets tema er Safari og derfor har vi inviteret en helt særlig gæst! Glæd dig til at møde Sebastian Klein, som både laver show på Store Scene i Hal M og inviterer på Meet and greet på den spændende safaristand i Hal G. Måske han medbringer et farligt dyr fra savannen?

DK: 20190224, Herning, Danmark: MCH – Ferie for alle Foto: Lars Møller UK: 20190224, Herning, Denmark: MCH – Ferie for alle Photo: Lars Moeller

Nye succeser vender tilbage i udvidede udgaver
Som projektchefen påpeger, er Ferie for Alle 2023 et regulært overflødighedshorn af aktiviteter og oplevelser. Messens Outdoorshow bliver en særdeles livlig størrelse med blandt andet kajakbassin, cykelbane, dykkerpool og teltudstilling, og i Cykler for Alle-området kan man afprøve elcykler på en dertil indrettet testbane, ligesom man kan blive klogere på både cykler og udstyr generelt hos flere end 40 forskellige cykelbrands fra ind- og udland. Begge universer blev introduceret sidste år og vender altså tilbage – vel at mærke i udvidede udgaver.
Derudover kan man på messen se frem til at blive klogere via 130 horisontudvidende foredrag, og når benene skal hviles, og maverne mættes, står en bred vifte af temarestauranter klar til at komme til undsætning. Børnene kan forlyste sig i et legeland med et væld af kreative nyheder for både store og små.

Rejseeksperter
Samlet set byder messen desuden på omkring 3.500 rejseeksperter og op mod 1.000 udstillere, der blandt meget andet tæller rejsebureauer, herunder charterbureauer. I alt får de besøgende 68.000 kvadratmeter og 14 haller spækket med inspirerende udstillere, oplevelser og aktiviteter at gå på opdagelse i.Landets største campingmesse og førende golfmesse
Ni af hallerne og 31.000 kvadratmeter er dedikeret til Danmarks største campingmesse, der stiller op med stort set samtlige mærker inden for campingvogne og autocampere. Udvalget af telte og campingtilbehør er større end længe, og det samme gælder områdets markedsplads, hvor der kan foretages gode køb med betydelige rabatter.
Vintercampen bag messehallerne, der arrangeres i samarbejde med Dansk Camping Union, er ligeledes tilbage. Danmarks største campingmesse er dermed også i år et sandt mekka for både camping- og outdoor-entusiaster og nybegyndere, der er nysgerrige på denne rejseform.
Dansk Golfshow, Danmarks førende golfmesse, er traditionen tro ligeledes en del af Ferie for Alle, og messen i messen beskæftiger sig med alt lige fra golfrejser og golfbaner til golfudstyr og træningsråd. Her er der på Danmarks største demodag mulighed for at afprøve udstyr fra alle de toneangivende mærker, og derudover byder området på stribevis af aktiviteter, herunder et væld af konkurrencer.

Ferie med tema
Feriemessen har fem temaområder, som udover camping også omfatter Udlandsferie, Danmarksferie, Udeliv og Golf. Ferie for Alle tager dig med hele verden rundt med de mange forskellige rejsetyper og aktiviteter fra alverdens hjørner. Foruden det personlige møde, tilbyder Ferie for Alle en lang række netværksarrangementer, som er med til at styrke kendskabet til hvad rejsebranchen kan.
Skandinaviens førende feriemesse tilbyder meget mere end rejser, destinationer og udstyr. Kom verden rundt med de mange rejseforedrag, byd på spændende rejser og oplevelser i vores auktioner, stil sulten i én af de mange temarestauranter eller deltag i de mange konkurrencer hos udstillerne.
Skandinaviens førende feriemesse tilbyder meget mere end rejser, destinationer og udstyr. Foruden ferieinspiration kan du slå dig løs i det enorme aktivitetsprogram, der byder på sjove aktiviteter for både store og små. Programmet på Udlandsscenen og i områderne Outdoor Show og Cykler for Alle er spækket med inspirerende underholdning og de mange udstillere har medbragt et væld af spændende aktiviteter og konkurrencer.

DK: 20190224, Herning, Danmark: MCH – Ferie for alle Foto: Lars Møller UK: 20190224, Herning, Denmark: MCH – Ferie for alle Photo: Lars Moeller

Spændende hvile- og spisesteder
På Skandinaviens største feriemesse finder du mange spændende hvile- og spisesteder, hvor du kan slappe af og forkæle både ben og smagsløg. Med spændende retter, godt håndværk og kreativitet får du stillet sulten på en vores temarestauranter. Desuden byder de mange udstillere på smagsprøver fra hele verden.
Ferie for Alle er stedet hvor du kan få vejledning og rådgivning af eksperterne og få inspiration og information fra hele branchen. Derudover kan du møde folkene bag en lang række spændende campingpladser i ind- og udland.

Danmarks største vintercamping
Hvis man ikke synes en enkelt dag på messen er nok, så byder Ferie for Alle også på Danmarks største vintercampingplads. Lige bag de 14 messehaller ligger den traditionsrige vintercamping, hvor mere end 1600 campingglade gæster hvert år camperer i mere end 800 vogne.
Start den nye campingsæson i Herning og sæt allerede nu kryds i kalenderen – så er du godt i gang.


Tidligere artikelDACF mentor – DACF mentee
Næste artikelDACF klar med medlemstilbud