Ayo Hansen – Leder af DACF web-app.

Kontakt data

Ayo Hansen
Et sted i verden
mobil: 50203864

Funktioner

Ayo er valgt som leder af DACFs web-app.

Ayo Hansen

Lidt om Ayo

Ayo Hansen er født i 1980. Hun bor fuld tid i sin autocamper og er i gang med at rejse verden rundt. Selvom næste land i autocamper, er nummer 48 på listen, er Ayo alligevel jævnligt i Danmark. Her er hun ofte at finde omkring Silkeborg og Aarhus, hvor familien bor.

Det er mere end 6 år siden, at Ayo solgte det meste af sit indbo, opsagde lejligheden i København og hendes to voksne børn flyttede hjemmefra. I dag jagter hun de mest eventyrlige oplevelser, de mindste veje og lever et liv som fuldtids globetrotter på hjul, imens hun arbejder undervejs.

Siden 2005 har Ayo arbejdet freelance med tekstforfatning og online kommunikation. Efter alvorlig og livsændrende lungesygdom, har Ayo siden 2020 primært arbejdet som influencer, foredragsholder og kommunikatør, hvor hun inspirerer andre til at turde at vælge noget andet end det mest oplagte.

Derudover arrangerer hun guidede ture, for andre i autocamper, til blandt andet Rumænien og Tyrkiet. I februar 2021 debuterede Ayo som forfatter, med Omnia Kogebogen ‘Den Sultne Rejsende’, ligesom hun deler ud af tips & tricks til livet i autocamper, på de sociale medier.

Annoncer

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

Standardudstyr anno 2024 i AC

Alle os som har vores autocamper som vores kæreste eje er eksperter på hvad? Ja, netop autocampere. Vi er nok som fodboldens mandagstrænere. Og...
X