ERWIN THORIUS – AutoCamperRådet

Kontakt data

Erwin Thorius
DACF medlemsnummer 6655

4690 Haslev

E-mail: Erwin Thorius

Funktioner

Erwin er valgt som en af Dansk AutoCamper Foreningens 2 repræsentanter i AutoCamperRådet.

Erwin Thorius

Lidt om Erwin

Erwin Thorius er født 1955 i Haderslev og nu bosiddende i Haslev. Erwin blev gift med Ann i 1977 og sammen har de 3 voksne børn.

Ann og Erwin har i mange år været ivrige campister, i 2018 solgte de deres 4 længede gård med bindingsværk og stråtag, solgte campingvognen og købte i juni 2019 en autocamper og det har de ikke fortrudt.

Erwin har altid elsket at have bolde i luften, over 40 år som sælger/distriktschef og salgschef i dagligvarebranchen, de sidste år så som turistbuschauffør med oplevelser i mange af Europas lande.

Erwin har været bestyrelsesmedlem i skolebestyrelse, skytteforeningsbestyrelse, formand for V. lokalforening og Amtsbestyrelse, var med til at starte Landsforeningen Naboer til Vindmøller og en del år formand og derigennem på besøg for at hjælpe andre lande lige fra Norge til Sydkorea, domsmand i Ø. Landsret i 3 perioder. I flere af de betroede poster har der været foretræde for de politiske udvalg.

Erwin er stoppet i det civile arbejde og vil gerne yde en indsats for Autocampere i Danmark og selvfølgelig videre ud i EU.

Erwin er valgt til AutoCamperRådet af Dansk AutoCamper Forening.

Annoncer

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

Husk vignetterne

I mange europæiske lande er der krav om betaling af afgifter for at køre på motorveje og motortrafikveje. Dette gøres for at vedligeholde infrastrukturen...
X