FLEMMING KIRK – Vejhjælp & Service

Flemming Kirk
Oldvejsparken 148
E-mail: Flemming Kirk

Flemming er ansvarlig for Dansk AutoCamper Forenings vejhælp og hjælper Medlemsservice

Flemming Kirk

Lidt om Flemming

Flemming Kirk, der er født i 1941, er valgt til bestyrelsen i Dansk AutoCamper Forening. Flemming repræsenterer også Dansk AutoCamper Forening i AutoCamperRådet. Flemming er gift med Inge, og bor i Gevninge i Lejre kommune. Flemming har været aktiv i bestyrelser i mere end 50 år.

Erfaring fra sejlerlivet

Flemming var i 1969 medstifter af Herslev Strand Sejlklub. De første 8 år var Flemming formand for sejlklubben. Flemming har også været en del af Dansk Sejlunions hovedbestyrelse og forretningsudvalg i 14 år. Foreningen tæller ialt 66.000 medlemmer.

Efterfølgende var Flemming landsformand i Danmarks Motorbåde union – en forening med 16.000 medlemmer. Senere var Flemming formand for Adria Club Danmark.

Erfaren campist

Flemming og Inge har kørt med campingvogn i 15 år, og har desuden været medlem af Dansk AutoCamper Forening i 12 år, heraf 1 år som bestyrelsesmedlem.

Ud over de nævnte har Flemming været aktiv i flere foreningsbestyrelser i de forgangne år. I sit arbejdsliv har Flemming arbejdet inden for VVS engros på ledelsesplan.

Annoncer

Hans Bækvang ny formand for AutoCamperRådet

Næstformand i Dansk AutoCamper Forening (DACF), Hans Bækvang, er på AutoCamperRådets (ACR) konstituerende møde i dag valgt som ny formand for rådet. Hans Bækvang er...