FLEMMING KIRK – Vejhjælpsleder

Kontakt data

Flemming Kirk
Oldvejsparken 148
Gevninge, 4000 Roskilde
Tlf.: 4640 2118
Mob.: 2343 9230

E-mail:Flemming Kirk

Funktioner

Flemming er nyvalgt til bestyrelsen i 2023 og er ny vejhjælpsleder.

[vc_text_separator title=”Flemming Kirk”]

Lidt om Flemming

Flemming Kirk er fra 1941, bor i Gevninge lidt uden for Roskilde og har været gift med Inge i tæt på 60 år.
Jeg stoppede i bestyrelsen i maj 2022 på grund af for meget foreningsarbejde som nu er afviklet og derfor har jeg på opfordring stillet mig til rådighed for bestyrelsen i DACF i endnu en periode.
Jeg har sejlet siden min grønne ungdom og i 1969 stiftede jeg Herslev Strand Sejlklub, hvor jeg efter vi havde bygget både lystbådehavn og stort klubhus stoppede som formand for at indtræde i Dansk Sejlunions hovedbestyrelse (dengang ca 68.000 medlemmer) og derefter i forretningsudvalget og da jeg efter 12 år ikke kunne genvælges mere blev jeg efterfølgende landsformand i Danmarks Motorbåds Union (16.000 medlemmer).
I 1999 stoppede vi med at være aktive sejlere p.g.a. Inges dårlige knæ. Vi begyndte herefter at køre med ADRIA campingvogn, hvor jeg efter få år blev landsformand, i denne periode meldte vi os ind i DACF, hvor vi efter 10 år købte autocamper og kort efter kom i bestyrelsen.
Erhvervsmæssigt er jeg uddannet inden for VVS engros hvor jeg har været virksomhedsejer i mange år.

[vc_text_separator title=”Annoncer”]

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

DACFs formand i lokal TV

https://youtube.com/clip/UgkxA3lsHMZEC7UChv4_8pu4xC_sg_9hAKoF?si=g0SR45AmRsPUVNDN For tredje gang på tre år valfartede autocamperfolket til MESSE C i Fredericia for at opleve det store Autocamper Show den første weekend i...

Mange nye medlemmer til DACF

X