HANS BÆKVANG – næstformand og Forumansvarlig

Holmevej 33
3200 Helsinge

E-mail: Hans Bækvang

Hans er nyvalgt til bestyrelsen i 2022 som ny næstformand og i 2023 som Forumansvarlig

[vc_text_separator title=”Hans Bækvang”]

Lidt om Hans

Hans er fra 1956 og bor i Nordsjælland i Annisse Nord sammen med Kirsten.

Vi er relativt nye på autocamperområdet, hvor vi efter at have lejet camper nogle år besluttede os for at få egen camper i 2021.

Jeg er oprindelige uddannet sygeplejerske og har været leder på ældreområdet i mange år, senest 16 år som ældrechef i Fredensborg Kommune, hvorfra jeg lod mig pensionere i 2022.

Jeg har erfaring fra en række bestyrelsesposter, dels via mit arbejde og dels privat. Aktuelt er jeg formand for en grundejerforening og en ejerforening i København.

Jeg er nyvalgt fra 2022 og ser frem til at yde en indsats for Dansk Autocamperforening.

Fodbold er den store interesse og er passioneret Brøndby fan