NIELS PLUM – suppleant øst

Kontakt data

Niels Plum
E-mail: np@npfoto.dk

Niels er valgt som bestyrelsessuppleant på generalforsamlingen i 2023 for region Øst.

Niels Plum

Lidt om Niels

Niels Plum er født i 1957. Født og opvokset på Bornholm og gift med Lena Plum i foreløbigt 23 år. De har kørt AC siden 2005.Niels har været selvstændig i 40 år med fotografvirksomhed i Nexø, og i 14 år også i Roskilde. Niels er nu gået på efterløn. Han har deltaget en del i det politiske liv. Var første viceborgmester i Nexø Kommune 1994-97, kommuneforeningsformand for Venstre 2017-21. Deltager meget i det frivillige arbejde omkring byudvikling og har været formand for den lokale erhvervsforening i fem år.

Annoncer

Standardudstyr anno 2024 i AC

Alle os som har vores autocamper som vores kæreste eje er eksperter på hvad? Ja, netop autocampere. Vi er nok som fodboldens mandagstrænere. Og...