PER FREDERIKSEN – sekretær og webmaster

Kontakt data

Per Frederiksen
DACF medlemsnummer 7286
Vestergade 65
7770 Vestervig

Tlf: 2290 5096

Email: Per Frederiksen

Funktioner

Per er sekretær og webmaster for Dansk AutoCamper Forening. Per skal blandt arbejde med referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. Herudover skal han arbejde med foreningens hjemmeside. I det hele taget skal Per beskæftige mig med Dansk AutoCamper Forenings informationsvirksomhed.

[vc_text_separator title=”Per Frederiksen”]

Lidt om Per

Per Frederiksen er født i 1949. I 2022 blev Per valgt ind i bestyrelsen og fik jobbet som sekretær.  
 
Per har arbejdet som frivillig idrætsleder i både DGI og DIF og har i den sammenhæng været formand for flere klubber. Han har også været aktiv i lokalpolitik og byrådsmedlem. Herudover har Per og hans hustru Annette sejlet lystsejlads i de sidste 25 år og Per har været formand for Præstø Søsportscenter og har været aktiv som kapsejler. Per og Annette har kørt autocamper de sidste to år, hvor deres motoryacht blev udskiftet med en autocamper. Og han har ikke et sekund fortrudt, at fritidslivet er skiftet fra vand til land.  
 
Per blev uddannet som journalist på Bornholm Tidende i 1978 og har siden arbejdet som sådan ved forskellige medier. Har bl.a. været redaktør af flere magasiner og undervist på Den Journalistiske Efteruddannelse. I 2011 gik Per på efterløn og indtil 2018 arbejdet som havneass. i Stubbekøbing Havn samtidig med diverse informationsopgaver blev løst con amore. 

[vc_text_separator title=”Annoncer”]

ANNONCER

- Annoncer -

LÆS OGSÅ

Unikt medlemstilbud

Groblaa Forlag er et Aalborgensisk forlag, der udgiver guidebøger indenfor kunst og kultur, med fokus på oplevelser i Danmark. Groblaa Forlag ønsker at tilbyde...
X