Tyske Malibu, der producerer autocampere og vans, har valgt at lade TJ Camper i Hedensted sælge og distribuere både sine fuld- og delintegrerede autocampere samt vans. De første Malibu autocampere kom ud og køre tilbage i 1979, hvor stifter af virksomheden, Karl-Heeinz Schuler, begyndte at sælge autocampere af høj standard. Den lange erfaring med produktion og salg af autocampere i premium prissegmentet har skabt den standard, som alle Malibu-bilerne har i dag. Malibu siger selv, at de har de bedste autocampere i denne prisklasse, og deres kvalitetsstandarder giver derfor god værdi for pengene.

Malibu – innovative autocampere og vans

Malibu er en innovativ virksomhed, som stadig ledes af ejeren selv. Virksomheden lægger stor vægt på, at alle de ansatte har det samme engagement i virksomheden som ejeren. Alle ansatte arbejder ud fra ét samlet mål, nemlig at lave de bedste vans og autocampere til dig og din ferie. ”Det må da siges at være et rigtigt godt udgangspunkt for at lave nogle gode autocampere”, siger Tonny Paepke Jørgensen fra TJ Camper. Malibu lægger da også stor vægt på, at kvaliteten på bilerne er blandt den bedste i sit prissegment. I 2015 blev Malibu tildelt prisen, Innovation of the Year, af tyske AutoBild. Dette understreger også, at autocamperne fra Malibu er nytænkning, kvalitet og god pris i ét.

Mange modeller i både fuld- og delintegrerede autocampere samt vans

Malibu sælger autocampere i flere forskellige modeller. Der er gode muligheder for at tilvælge forskelligt ekstraudstyr og mange muligheder for valg af interiør. TJ Camper har valgt primært at fokusere på de fuldintegrede autocampere fra Malibu. ”Med de fuldintegrerede modeller får man meget for pengene, og bilerne er også særdeles rummelige. Man får både en stilful og praktisk indrettet autocamper, og interiøret i Malibus fuldintegrede biler passer rigtigt godt til danskernes smag og behov. Samtidig er der, i forhold til at vi taler om autocampere, god plads i både køkken og bad, hvor der også er både gode hylder, skabe og skuffer”, udtaler Tonny. Og han glæder sig meget til at få startet op på forhandlingen af autocamperne fra Malibu. TJ Camper forventer at være klar til at sælge Malibu autocampere fra 5. december 2019.

Kontakt TJ Camper og hør nærmere om autocampere og vans fra Malibu

Kontakt TJ Camper på telefon 2292 2643 eller på e-mail mail@tjcamper.dk for at høre nærmere om, hvordan TJ Camper kan hjælpe dig med at vælge din nye Malibu autocamper. Du er naturligvis også velkommen til at besøge TJ Camper på Constantiavej 1, 8722 Hedensted eller på deres hjemmeside tj-camper.


Kontaktdata:

TJ Camper
Constantiavej 1
8722 Hedensted
telefon 2292 2643
www.tj-camper.dk

Tidligere artikelFerie for Alle med fokus på oplevelser i 2020
Næste artikelSkal der laves en ny autocamperplads i Hirtshals?