Ferie for Alle klar med spændende nyheder

907
Ferie for alle byder på flere nyheder i 2022. Foto: Lars M¿ller

Pressemeddelelse fra Ferie for Alle 2022

Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, finder sted i MCH Messecenter Herning i slutningen af februar og lancerer i år to nye områder, der begge favner tidens fokus på oplevelser i det fri.

Feriedrømme bliver igen til virkelighed, når Ferie for Alle 25.-27. februar slår dørene op til et feriemekka med inspiration til alle typer feriebehov. Som altid byder programmet på spændende rejseforedrag, sjove aktiviteter og gode tilbud, ligesom der er ekspertrådgivning at hente, når drømmeferien skal designes. Det gælder, hvad end ferien skal holdes i Danmark, i sydens sol eller på eksotiske destinationer, og uanset om ferieformen er camping, krydstogt eller noget helt tredje.

Den store feriemesse byder i år på to nyheder, der inviterer til favntag med naturen. Besøgende kan nemlig se frem til at gå på opdagelse i et stort outdoor-område samt et cykelunivers, der begge findes i messens Danmarkshal, Hal C, som rummer alle slags ferier, man kan tage på inden for landets grænser.

– Vi glæder os til at kunne åbne dørene til feriemessen og til igen at danne ramme om danskernes feriedrømme. En tradition, der startede i Herning Hallen i 1957, og som vi sammen med branchen sætter en ære i at fastholde, efter vi i fjor måtte gennemføre en online version, udtaler projektchef i MCH Messecenter Herning Anders Ladefoged Mortensen, der tilføjer, at coronaens skygge desværre ikke helt har sluppet messen, der til gengæld kan byde på to spændende nyheder:

– Flere af vores udenlandske udstillere har desværre ikke mulighed for at deltage, så Ferie for Alle bliver naturligvis anderledes i år. Derfor glæder vi os ekstra meget over udsigten til at byde velkommen til de to spændende nyheder, Outdoorshow og Cykler for Alle, der begge favner tidens fokus på oplevelser i det fri.

Outdoorshow til Herning

Danmarks Outdoorshow bliver en del af Ferie for Alle, og her præsenteres en lang række nye, innovative designs og produkter indenfor friluftsliv, ligesom de nyeste trends og tendenser udfoldes. Outdoorshowet er en inspirationskilde til nye eventyr og lader naturligvis også de besøgende prøve alskens discipliner af. I områdets influencercamp kan man møde bloggere, forfattere og eventyrere, der alle har gjort friluftsliv til deres livsstil.

Cykler for Alle

I Cykler for Alle-universet fremviser flere end 40 forskellige cykelbrands fra ind- og udland de nyeste modeller af racercykler, MTB, gravel- og citybikes samt el- og ladcykler. Derudover vil der være masser af udstyr i form af beklædning, hjelme, ernæringsprodukter og meget, meget mere. Også her er der mulighed for selv at prøve nyhederne på en stor testbane, ligesom området byder på en række spændende foredrag, der vil underholde og inspirere publikum til nye oplevelser på to hjul.

Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, finder sted 25.-27. februar i MCH Messecenter Herning og er en eventyrlig weekend for hele familien med et væld af ferieinspiration. Med den seneste udmelding om ophør af coronarestriktioner gennemføres messen uden restriktioner, men under tryghedskonceptet TrygtMCH, der blandt andet byder på mere plads til de besøgende.

Kontaktinformation Anders Ladefoged Mortensen
Projektchef, MCH
Telefon: 99 26 99 15
E-mail: alm@mch.dk

Tidligere artikelNortrip.no – Den norske Pintrip
Næste artikelHar du lyst til at være AutoCamperRådets repræsentant i dit eget nærområde?