Turen går til syd- østlige del af Polen og er en del af  bjergkæden Karpaterne, man finder her i de 2.000 km2 dyrearter som bison, karpatisk hjort, bjørn, ulv, lynx, vildkat, sort stork, kongeørn og Polsk vild hest.

Det er grænseområdet mellem Polen, Ukraine og Slovakiet, og således en smeltedigel for mange folk, kulturer og religioner. Vi skal besøge Lviv, en af Ukraines stader. På vores tur ligger Slovakiske Medzilaborce, byen hvor den amerikanske kunstner Andy Warhols stammer fra.

polske bjerge bieszczady
De mageløse Bieszczady bjerge som er en del af bjergkæden Karpaterne

Vi skal besøge et frilands museum på stedet , hvor polakken Ignacy Lukasiewich åbnede verdens første råoliemine i 1854! Bieszczady Nationalpark er overalt og vores ture går ofte gennem tætte urskove, bjergegne og floddale.

I Solina ligger også Polens største dæmning. Vi skal opleve historien og naturen af hele området. Vi skal bo på en fantastik dejlig campingplads lige ved Solina søen, hvor der er alle faciliteter.

Pris for turen

Kr. 9.538,00 for 2 personer i en autocamper. Ved 25 autocampere.

Indeholdt i prisen

  • 10 overnatninger på campingplads med strøm
  • 10 X morgenbrød 3 styk per vogn
  • 7 X  udflugter med bus
  • 7 x frokoster under udflugter
  • Velkomst middag ved ankomst
  • Festmiddag med musik og underholdning som er inkl. drikke varer
  • Dansk talende lokalkendt guide 

Tilmelding

Der kan tilmeldes allerede nu.

Tilmelding til Joan på telefon +45 2830 2894. Ved tilmelding får man nummer og kontrolord, dette bedes benyttet på mail korrespondance. Efter indbetaling af depositum beds fremsendt en e-mail til joan@bagge148.dk – så vi har jeres mailadresse.


Depositum

Tilmelding er først gældende når depositum på kr. 1.000,00 er indbetalt på: reg 5385 kto 000532847. Efter indbetaling sendes mail til Joan hvor nummer og kontrolord bedes oplyst på ale henvendelser og korrespondance.

Restbeløbet på kr. 8.538,00 bedes betalt seneste 21. april 2021.

Depositum tilbagebetales ikke.


Øvrigt

Der tages forbehold for ændringer, samt Covid-19.


Turarrangør

Medlem af Dansk AutoCamper Forening – 2748
Joan og Preben Christensen
Ringkøbingvej 259
6800 Varde
Telefon +45 2830 2894
E-mail: Joan og Preben


Ansvar

Denne tur arrangeres af et eller flere medlemmer af Dansk AutoCamper Forening, som alene er ansvarlige derfor. Dansk Autocamper Forening kan følgelig ikke holdes ansvarlig derfor, ligesom det alene er de enkelte medlemmer, der forestår overholdelse af dansk og udenlandsk lovgivning.


Tidligere artikelAutoCamperRådet sejrede i kampen om afgifter
Næste artikelAutocampertur til de Baltiske lande fra 2. august til 14. august 2021 – AFLYST