Pintrip er i rivende udvikling, og i 2021 udkom den tredje guidebog i rækken. Formålet med rejseguiden er stadig at være den førende oplevelsesguide i Danmark til autocamperfolket, skriver Pintrip i en pressemeddelelse

Det er populært at køre i autocamper. Der er stor fremgang i antallet af solgte autocampere i Danmark og udlejere af autocampere oplever stor efterspørgsel. Flere og flere vil gerne opleve den frihed, som autocamperlivet tilbyder, og samtidig holde trygt og sikkert for natten. Netop derfor passer Pintrip så godt ind i denne tendens.

Med en Pintrip Guide i hånden kan autocamperfolket nyde friheden på hjul og opleve noget nyt hver dag. Guidebogen viser bl.a. vej til gårdbutikker, museer, landevejskroer og vingårde, hvor man er velkommen med sin autocamper. I 2020 var de forskellige værter særdeles velbesøgt, og sidste år var det især danskerne, som gerne ville opleve deres fædreland med Pintrip, idet mere end 3000 Pintrip Guide blev solgt til danskere – mere end en fordobling af salget til danskere i forhold til 2019. I 2020 kørte knap hver tredje danske autocamper med Pintrip, så flere og flere er bekendt med rejseformen.

– I 2021 har vi en ambition om at fortsætte den gode udvikling, som Pintrip er i. Derfor er det vores mål at nå endnu bredere ud til det danske autocamperfolk, så flere kan opleve de små perler der findes i Danmark, siger indehaver Henriette Rask.

I guidebogen 2021 er der flere nye tiltag, som forbedrer rejseoplevelserne med Pintrip og dermed styrker rejseformen. Med hjælp fra det nyetablerede Pintrip-ambassadørkorps, så er der i alt 105 nye Pintrip-værter i 2021. Dermed er der totalt 305 Pintrip-værter i sæson 2021, som tilbyder mikrooplevelser og en sikker overnatning. Derudover er alle Pintrip-værter blevet inddelt i kategorier, som bl.a. gårdbutik, aktivitet, håndværk, mejeri og specialiteter. Alle Pintrip-værter er desuden blevet samlet på et stort danmarkskort, som er lige til at folde ud og tage med.

Sidste år blev Pintrip Guide for første gang digitaliseret i form af en app, og det har været en stor succes. Mere end hver anden Pintrip-bruger benyttede Pintrip app i 2020, og der er flere nye funktioner på app’en i sæson 2021. Blandt andet kommer der en søgefunktion og en favorit funktion, som skal være med til at styrke rejseoplevelserne. De nye tiltag i Pintrip understøtter autocamperfolket og gør det nemmere at være autocamperturist i Danmark.

Kontakt:
Telefon: +45 22 37 95 88
Mail: pintrip@pintrip.eu
Se mere på www.pintrip.eu


Tidligere artikelSommertræf i Skarrild, den 9.-11. juli 2021
Næste artikelDACF Miljødag 2021 har fået egen Facebook-side