Dem der ønsker autocamperturisterne, bør nok tænke på faciliteterne!

AutoCamperRådet arbejder konstant for bedre forhold for Autocamperturisterne i Danmark. Nogle kommuner har vendt positivt tilbage, andre afventer ACR fortsat svar fra.

ACRs henvendelse til Københavns Kommune om POP-UP parkeringspladser til Tour de France, fik en meget kølig modtagelse af landets hovedstad. Herfra lyder svaret således:

Vi har endnu ikke modtaget de tekniske rapporter fra A.S.O., men kan allerede nu sige, at det ikke bliver muligt at parkere tæt på ruten i København, da selve ruten skal hegnes fuldt ud, og vi derfor opsætter standsnings- og p-forbudsskilte langs hele ruten, og stedvis også på de tilstødende veje.

Vi vil kigge på, om vi kan finde særlige parkeringsområder til busser, biler, autocampere mv., men det korte svar for nu er, at vi anbefaler, at I parkerer nær en tog- eller metrostation og tager toget eller metroen til en station nær ruten.

Følg med på www.letourcph.dk for yderligere info om trafikken (og mulige p-muligheder senere hen).

Husk du kan løbende finde de nyeste opdateringer om parkeringsforhold, vægtgrænser/kørekort, nye autocamper stellpladser osv. på www.acr.dk


Tidligere artikelNye regler for overlæs i Sverige fra 2021
Næste artikelBonus udbetalt fra OK Benzin