Norge viser vejen – lettere at afmelde autocamperne i vinterperioden

627
Foto fra Skiltelageret i Norge

Norge har netop vedtaget en ny lov, som gør det langt letterede for de norske ejere af autocampere at afmelde i perioder.

I Norge sker det også typisk i vinterperioden, og af samme grund som i Danmark – at spare udgifterne i perioder, hvor bilen ikke anvendes.

Modsat i Danmark har de Norske myndigheder opbevaret pladerne, således at de samme plader kunne udleveres igen til foråret. Det har i Norge betyder miljøbesparelser, da der ikke skulle trykkes nye plader, og samtidig kunne forsikringer osv. kører videre med samme indregistreringsnummer.

Med den nu vedtagne lov, kan det hele ske elektronisk, hvis nordmændene ønsker det, og dermed gøre det hele meget lettere for alle parter. Vi kan håbe at den danske skatteminister følger lidt med, således at det også kunne indføres i Danmark. Vi følger i hvert fald udviklingen, og presser på, hvor det er muligt.

Læs hele den norske omtale her på Bobilverden.no

ACR har i forlængelse af Norges vedtagelse af en elektronisk løsning, rettet fornyet henvendelse til vores nye skatteminister og skatteudvalget, med en kraftig opfordring til at følge Norge og Sverige, til stor glæde for alle.

Du kan finde ACRs brev til skatteministeren her


Tidligere artikelFra Göteborg til Stockholm: Nu kan man igen sejle med Göta Kanals historiske skibe
Næste artikelHar du skiftet nummerplade?