EU-kommissionens endelige dagsorden for den 1. marts 2023 er meget aktuel for alle, der kører autocamper. Det længe ventede kørekortdirektiv har nu været på dagsorden i EU-kommissionen. Autocamperbrugere har ønsket en mulighed for at kunne køre autocamper på op til 4.250 kg med det “almindelige” personbil kørekort, “B-kørekortet”. 
Den mulighed har vi desværre ikke fået med dette lovforslag. Det er vedtaget, at vægtgrænsen på de 4.250 kg kun gælder køretøjer, der bruger “alternative brændstoffer”, gas, el, brint mm. Ikke benzin eller diesel!
AutoCamperRådet opfordrer alle autocamperbrugere til at give feedback til dette på EU-kommissionens hjemmeside. 
Og jeg kan godt se, at det er svært at hitte ud af. Ofte er der ikke opgivet en præcis lovgivningskode, når der snakkes om lovgivning i medierne, hvilket ellers ville være enormt brugbart (i denne omgang er vi heldige at den var at finde nederst i et screenshot brugt i artiklen COM(2023)127.

Klik på linket her inden 8. maj 2023 og “Giv Feedback”.

Husk at registrere og logge ind!

Alle personfølsomme oplysninger behandles selvfølgelig efter GDPR-bestemmelserne.


Tidligere artikelGeneralforsamling 2023/foreningstræf
Næste artikelNyt kropas med overraskelser