Festlig åbning af autocamperpladsen i Sønderborg

2053
Foto: Bent Sander.

Lørdag den 1. juni blev Sønderborg Autocamper Park festligt indviet, og det var årets første rigtige sommerdag. Hans Bækvang, formand for AutoCamperRådet, holdt en tankevækkende indvielsestale og udtrykte stor glæde over, at autocamperfolket nu havde endnu en ny autocamperplads at besøge – denne gang tæt på en by.

Sønderborg Autocamper Park byder velkommen til over 80 autocamperpladser med fast asfaltunderlag. Efter stor succes i København er pladsen nu klar til at modtage autocamperentusiaster med en betagende udsigt over Als Sund og Sønderborg. Beliggende i et historisk spændende område af Danmark, kan besøgende også nyde synet af Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot.

FOTO: Bent Sander.

Det ser ud til, at autocamperfolket har fået en spændende ny destination at udforske i Sønderborg Autocamper Park.


Tidligere artikelKlargøring af autocamperen til tur
Næste artikelGuide til rastning og campering