Oplev sommerens eventyr med Campingunivers.dk

121

Sommerferien nærmer sig, og for mange betyder det campingferie både i ind- og udland. Med Campingunivers.dk har du nu mulighed for at få et samlet overblik over alle campingrelaterede virksomheder samt de bedste danske attraktioner. Campingunivers.dk er en ny platform, der samler alt, hvad du behøver for en perfekt campingferie.
I Campingunivers’ seneste nyhedsbrev kan du blandt andet læse om de nyeste autocampere fra Knaus. Disse autocampere byder på en række praktiske løsninger, der passer til ethvert behov – perfekt til at gøre din campingtur komfortabel og bekvem.
Nyhedsbrevet indeholder også forslag til attraktioner, der er værd at besøge denne sommer. Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, får du endda rabat på billetter til Nordsøen Oceanarium, en af Nordeuropas største akvarier.

Nordfyns Rosenfestival
Den 3. og 4. august kan du opleve Nordfyns Rosenfestival i Bogense, Danmarks hyggeligste købstad. Byen bliver pyntet med over 100.000 roser, og årets tema er SPORT i anledning af sportsåret 2024. Her kan du opleve smukke dekorationer, udstillinger, og kunsthåndværk samt nyde nicheprodukter på fødevaremarkedet. Festivalen åbnes af Anne Laxholm, og søndag kan du opleve Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Frilandsmuseet Hjerl Hede
På Hjerl Hede Frilandsmuseum kan du dykke ned i historien og opleve livet, som det var i gamle dage. Mød frivillige i historiske dragter, kør med hestevogn eller damptog, og nyd en frokost på Restaurant Skyttegården. Museet byder på et væld af events og aktiviteter året rundt.

Museum Silkeborg
På Museum Silkeborg kan du stå ansigt til ansigt med Tollundmanden, museets verdensberømte 2400 år gamle moselig. Besøg også Papirmuseet og Blichermuseet, hvor du kan lære mere om papirmageri og digteren St. St. Blicher. Der er også mulighed for at prøve dilemmaspillet om slaget på Grathe Hede.

Nordsøen Oceanarium
Nordsøen Oceanarium i Hirtshals er et must-see for hele familien. Med 6 millioner liter vand, over 7.000 fisk og havdyr, samt spændende aktiviteter både inde og ude, byder oceanariet på en hel dags eventyr. Udforsk hvalforskerens verden, mød Danmarks største rovdyr – sælerne, og tag på eventyr i Nordsøens fødekæde. For børn er der sjove opgaver og diplomer at opnå.

Rabatmuligheder
Som nævnt tidligere, tilbyder Campingunivers.dk rabat på billetter til Nordsøen Oceanarium. Klik på boksen “Køb billetter med rabat” på deres profil for at få 15% rabat på dine billetter.
Med Campingunivers.dk er det let at planlægge sommerens campingeventyr. Uanset om du vil opleve historiske museer, deltage i festivaler, eller udforske spændende akvarier, er der noget for enhver smag. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få inspiration og rabatter til din næste ferie.


Tidligere artikelStellplads, Aire de Camping-Car og Bobilparkering – kært barn har mange navne
Næste artikelBaltikum et besøg værd – også med autocamper