Fra den 1. til 3. november 2024 åbner dørene til årets mest ventede messe for autocampere og det frie liv på vejene – Autocamper Show. Denne begivenhed er dedikeret til alle, der elsker friheden ved at rejse i egen bil, og samler nogle af landets førende importører og forhandlere under ét tag. Så sæt kryds i kalenderen, så du ikke misser besøget i Fredericia Messecenter.
Autocamper Show 2024 byder på en imponerende udstilling med over 200 af de nyeste autocampere og camper vans. Uanset om du er erfaren campist eller nybegynder, er der masser af muligheder for at finde inspiration og få fingrene i det nyeste udstyr. Besøgende kan få en dybdegående indsigt i de forskellige modeller og de teknologiske innovationer, der gør rejsen både komfortabel og sikker.

Mød eksperterne
En af messens helt store fordele er muligheden for at tale direkte med producenter og forhandlere. Dette er den perfekte lejlighed til at få ekspertrådgivning om valg af autocamper og det udstyr, der passer bedst til dine behov. Har du allerede en autocamper, kan du finde nyttige tips til vedligeholdelse og opgraderinger, der kan forbedre dine rejseoplevelser.

Nye eventyr
Udover at udforske de nyeste autocampere, kan gæsterne også finde inspiration til deres næste rejsemål. Messens program inkluderer repræsentanter fra forskellige campingpladser, destinationer og turguides, som står klar til at hjælpe med planlægningen af din næste store rejse. Der er mulighed for at booke direkte på messen, hvilket gør det nemt at komme i gang med dine nye eventyr.

Foredrag, workshops og underholdning
Autocamper Show 2024 tilbyder et bredt udvalg af foredrag, workshops og seminarer. Emnerne spænder fra valg af det rigtige udstyr og rejsefortællinger til kørselssikkerhed og vedligeholdelse af autocampere. Disse sessioner er designet til at give besøgende værdifuld viden og inspiration, der kan gøre deres rejser endnu bedre.
For at gøre oplevelsen endnu mere spændende er der også forskellige underholdningsaktiviteter og konkurrencer, som sikrer, at både børn og voksne får en sjov og interaktiv dag på messen.

Overnatning på messen
For de mest dedikerede autocampere er der mulighed for at overnatte i Camp C, som ligger lige bag messehallerne. Dette giver en unik mulighed for at få mest muligt ud af weekenden, udforske alle de nyeste autocampere i ro og mag, og få rejseinspiration og tips fra scenen. At overnatte på messen giver en følelse af fællesskab og afslutning på sæsonen i godt selskab.

Billetsalg og praktisk information
Billetsalget til Autocamper Show 2024 starter efter sommerferien. Det er vigtigt at købe en partoutbillet, hvis du også ønsker at overnatte i Camp C, så du har adgang til alle dage og aktiviteter. Alle praktiske informationer om billetkøb og overnatning kan findes på messens officielle hjemmeside.
Autocamper Show 2024 er et must-visit for alle, der elsker at rejse og opleve nye steder på en fri og autentisk måde. Uanset om du er en erfaren autocamper eller nybegynder, vil denne messe give dig masser af inspiration, ny viden og mulighed for at udforske det bedste inden for autocampere og udstyr. Markér datoerne i kalenderen, og glæd dig til en weekend fyldt med eventyr og frihed på fire hjul!


Tidligere artikelAutocamper – Fiat og de andre
Næste artikelVejdirektoratet reducerer den tid, du holder for rødt lys