august, 2023

29aug(aug 29)12:0025sep(sep 25)12:00Frankrig rundt 29/8 - 25/9 2023

Udvid teksten

Event detaljer

Tekst: Finn Asved (1553)

Turen starter tirsdag den 29. august i Åbenrå og slutter den mandag den 25. september 2023 i La Rochette, 28 dage.
Vi mødes i Åbenrå Sejlklub om eftermiddagen til info og middag.
Vi skal besøge Camping Saloon i Düsseldorf, noget alle rigtige campere elsker, der overnatter vi, så vi har en hel dag til messen. Dag 3 kører vi videre på turens første mål i Frankrig.
Sammen med ”Camping en France Cèst si bon” har vi planlagt turen, vi skal overnatte på 8 forskellige campingpladser, alle med 3 overnatninger. Turen varer 28 dage og der køres ca. 4.000 km.
• Plads 1: Chateau des Tileuls, beliggende i hjertet af en af de smukkeste bugter i verden, ved ankomst er der middag og dagen efter kører vi med petit train til Somme med frokost og smagsprøver. Dag 3 er fri på egen hånd.
• Plads 2: Camping L Isle Verte, ved ankomst er der aperitif og middag, dag 2 guide tur til byen Montsoreau og Boule de Fort lokale produkter smages og vin. Dag 3 fri.
• Plads 3: Chateaux de Verdoyer, ved ankomst aperitif og middag. Dag 2 besøger vi St jean de cole-chateau de Puy-guilhem. Picnic hos Abbeye de Bochaud og ser grotterne i Vil-
lars. Dag 3 fri med mulighed for at besøge Beer Brewery Artisanale de Saint Saud.
• Plads 4: På bredden af floden Ceou, omgivet af skovklædte bakker ligger pladsen. Moulin du Bel-Air. Dag 1 velkomstdrink og middag, dag 2 besøger vi Castle de Caix med vin-
smagning og derefter Rocamadour. Dag 3 fri dag.
• Plads 5: Ardeche Camping en hyggelig lille familie campingplads. Dag 1 drinks og middag. Dag 2 besøger vi Privas med Guide. Dag 3 fridag med mulighed for at spille petangue.
• Plads 6: Camping Le Coin Tranquille, beliggende mellem 2 søer med alperne og sletterne i baggrunden. Dag 1 velkomst-drink. Dag 2 fridag med middag og dag 3 excursion bustur hele dagen.
• Plads 7: Camping du Pont de Bourgogne, ved floden Saone og byen Chalon sur Saone. Dag 1 velkomstdrink og middag. Dag 2 cruise på floden med vinsmagning og lokale produktsmage. Dag 3 fri.
• Plads 8: La Belle Etoile ved bredden af Seinen i udkanten af skoven Fontainebleau, 30 min. til Paris. Dag 1 velkomstdrink med Brie de Melon. Dag 2 guide tur til museet Safran og
Macaroon fabrik samt slottet Vaux-le-Vice. Dag 3 afskedsmiddag.
• Her slutter turen.
For yderligere oplysninger se hjemmesiden:
www.citycamptravel.dk

Tidspunkt

August 29 (Tirsdag) 12:00 - September 25 (Mandag) 12:00

X