TOMMY BERG – Træfansvarlig

Tommy er ansvarlig for diverse TRÆF i DACF

[vc_text_separator title=”Tommy Berg”]

Lidt om Tommy

Tommy er født i 1959. Han bor i Hundested i Halsnæs Kommune. Tommy er gift med Lise, og de har 2 skønne drenge sammen.

Tommy startede oprindeligt sin karriere som erhvervsfisker i 1975, men i 1986 besluttede han sig for at gå i land. Siden 1986 har Tommy været ansat som kabelteknikker hos TDC, og det job har Tommy stadigvæk.

Tilbage i 2003 købte Lise og Tommy deres første motorbåd. I 2006 blev den imidlertid skiftet ud med en lidt større båd. I 2017 besluttede de sig for at udskifte motorbåden med en autocamper, Lise og Tommy har haft mange fornøjelige timer i autocamperen siden da.

Tommy har siddet i bestyrelsen i Hundested Motor & Sejlklub i 9 år, heraf de 5 år som formand.

ARTIKLER FRA AUTOCAMPERRÅDET