TOMMY BERG – bestyrelsesmedlem

Smedegade 3
3390 Hundested
E-mail: Tommy Berg

Tommy er valgt som bestyrelsessuppleant Øst. Bestyrelsen har den 4. november indkaldt Tommy til bestyrelsen.

Tommy Berg

Lidt om Tommy

Tommy er født i 1959. Han bor i Hundested i Halsnæs Kommune. Tommy er gift med Lise, og de har 2 skønne drenge sammen.

Tommy startede oprindeligt sin karriere som erhvervsfisker i 1975, men i 1986 besluttede han sig for at gå i land. Siden 1986 har Tommy været ansat som kabelteknikker hos TDC, og det job har Tommy stadigvæk.

Tilbage i 2003 købte Lise og Tommy deres første motorbåd. I 2006 blev den imidlertid skiftet ud med en lidt større båd. I 2017 besluttede de sig for at udskifte motorbåden med en autocamper, Lise og Tommy har haft mange fornøjelige timer i autocamperen siden da.

Tommy har siddet i bestyrelsen i Hundested Motor & Sejlklub i 9 år, heraf de 5 år som formand.

ARTIKLER FRA AUTOCAMPERRÅDET

Annoncer

Træf og generalforsamling på Carlsberg Camping på Tåsinge

Det glæder os nu at kunne meddele, at Dansk AutoCamper Forening afholder kombineret træf og generalforsamling fra fredag den 25. september til...