Mandag 7. december forlængede regeringen de gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, og dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle, som skulle have fundet sted 26.-28. februar 2021, bliver aflyst.

– Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

– Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022.

Rejsedrømmene fortsætter online

Gennem flere årtier har rejselystne danskere valfartet til feriemessen Ferie for Alle. Selvom det ikke bliver muligt at mødes i MCH Messecenter Herning, planlægger projektteamet en online mulighed, hvor besøgende fortsat kan hente ferieinspiration og søge gode tilbud:

– Vi ønsker at samle udstillerne online i uge 8 og få danskernes feriedrømme til at spire, indtil vi igen kan være flere samlet i 2022. Idéen er at bevare kontakten mellem udstillere og besøgende online i en tid, hvor det ikke er muligt at samle mange mennesker, forklarer projektchef Anders Ladefoged Mortensen, der er ansvarlig for messen.

Ferie for Alle vender tilbage til MCH Messecenter Herning 25.-27. februar 2022.


Tidligere artikelRegistreringsafgift for autocampere
Næste artikelAutocampertur til Irland/Nordirland – 1. juni til 30. juni 2021