Sidste nyt: Grundet Corona situationen har Joan og Preben Christensen valgt at aflyse turen i 2021.


Vi har fået et nyt land med på de ture vi laver for medlemmer i Dansk AutoCamper Forening. Den vil gå til Kroatien i det sydlige Dalmatien, og vi skal bo på en lille skøn campingplads kun 8 km fra Dubrovnik.

Campingpladsen hedder Kate Mlini, og ligger som sagt kun 8 km fra Dubrovnik. Gennem snits temperaturen er i august er 25 gr. Og vandet 21 gr. Kroatien er de seneste år blevet kendt som en badeferie destination, dog det må i tage dette før eller efter. hvis i tager med på denne tur, for vi kommer til at opleve en masse andet.

autocampertur kroatien dubrovnik
Foto: Dubrovnik

Vi skal som sagt bo på campingplads Kate Mlini, www.campingkate.com som ligger op ad bjerget med udsigt ud over middelhavet, og har alle faciliteter.

camping kate kroatien
Foto: Campingpladsen i Mlini

Vi skal herfra med pladsen som udgangspunkt ud og se og opleve mange ting man som almindelig turist ikke oplever, dette fordi, at vi har en lokal guide med Sinisa Lozo fra Lozo tur i Vejle, som kender til det hele.

Byen Mlini ligger neden for campingpladsen og der er kun ca. 400 meter derned, så den bliver skøn at tage ned og nyde det ved de små cafeer, vi skal ud i en olivenplantage , en appelsinplantage, samt en helt fantastisk meget andet.


Pris for turen

Kr. 9.485,00 for 2 personer i en autocamper. Baseret på 24 autocampere.

Indeholdt i prisen

  • 10 dages ophold på Camping Kate inkl. strøm
  • Velkomstmiddag
  • 7 middage på turene
  • 3 rundstykker per vogn i 10 dage
  • 1 fiske picnic
  • 1 festmiddag med musik
  • Bus og entreer til alle udflugter samt kabelbane i Dubrovnok
  • Dansktalende guide

Tilmelding

Der kan tilmeldes allerede nu.

Tilmelding til Joan på telefon +45 2830 2894. Ved tilmelding får man nummer og kontrolord, dette bedes benyttet på mail korrespondance. Efter indbetaling af depositum beds fremsendt en e-mail til joan@bagge148.dk – så vi har jeres mailadresse.


Depositum

Tilmelding er først gældende når depositum på kr. 1.000,00 er indbetalt på: reg 5385 kto 000532847. Efter indbetaling sendes mail til Joan hvor nummer og kontrolord bedes oplyst på ale henvendelser og korrespondance.

Restbeløbet på kr. 8.485,00 bedes betalt seneste 17. maj 2021.

Depositum tilbagebetales ikke.


Øvrigt

Der tages forbehold for ændringer.


Turarrangør

Medlem af Dansk AutoCamper Forening – 2748
Joan og Preben Christensen
Ringkøbingvej 259
6800 Varde
Telefon +45 2830 2894
E-mail: Joan og Preben


Ansvar

Denne tur arrangeres af et eller flere medlemmer af Dansk AutoCamper Forening, som alene er ansvarlige derfor. Dansk Autocamper Forening kan følgelig ikke holdes ansvarlig derfor, ligesom det alene er de enkelte medlemmer, der forestår overholdelse af dansk og udenlandsk lovgivning.
Tidligere artikelHar du tid og lyst til at hjælpe din forening?
Næste artikelAutoCamperRådet sejrede i kampen om afgifter