Sunds Sø Autocamperplads

1765

Nye skønne muligheder venter autocamper turisterne til foråret. Her forventer ejeren Kristian Jensen at kunne sige velkommen til en helt ny plads. Fra starter bliver der plads til 24 autocampere med alle faciliteter. Desuden 4 glampingtelte, ligesom der etableres hytter på området ned mod Sunds sø.

Pladsen indrettes på den gamle campingplads, og med kun 5 km. til motorvejen, og ca. 7 km til Herning, vil adgangen være optimal.

På pladsen er opført en fin velfærdsbygning, indrettet med adgang til toilet og bad, ligesom der er adgang til el og vand fra bygningen. Lige indenfor bommen er der etableret tømmefaciliteter til toilet og gråvand.

Nærmeste nabo til pladsen og søen findes Restaurant Søgaarden, som også drives af Kristian Jensen. Her er der fine muligheder for at få sulten stillet, måske endda på terrassen med den flotteste udsigt over Sunds Sø.

Også en meget flot og spændende minigolfbane ligger på området, og endelig vil der være mulighed for en svalende dukkert i den rene sø.

Kristian Jensen oplyser i dag overfor ACR, at pladsen forventes at være klar til åbning senest 1. april, forudsat vejret arter sig nogenlunde. Pladsen var allerede kort før jul, da bestyrelsesmedlem Ole Berg fra ACR var forbi, tilsået med græs arealer, som adskiller pladserne, som ligger smukt i skovområdet. Vi vender selvfølgelig tilbage, når pladsen meldes klar til brug.


Tidligere artikelPas på – nye bødetakster på vej i Norge
Næste artikelPåsketuren går til Nordjylland