DACF og ACR glæder sig over nyt initiativ fra Gudenå Camping og Kanoudlejning Brædstrup.

636

Indehaverne af Gudenå Camping og Kanoudlejning – Helle Levring og Ole Vinther blev lidt overrasket på en række af forårets Åbent Hus-arrangementer, hvor de havde booket en stand. Her var ønsket at udbringe budskabet om et godt alternativ for autocamperturisterne til overnatningspladser. Det viste sig svært med en dialog, idet mange straks var negative med prisen som begrundelsen, længe før de kendte prisen.

Det førte til en invitation til DACF, som formidlede kontakten videre til AutoCamperRådet, til en dialog om hvad campingpladsen kunne gøre. Forud havde de indrettet 4 fine og store 6 meter brede pladser til autocampere. Alle med strøm og pladsadskillelse, og beliggende på et dejligt grønt kørefast område med ro/fred, og helt tæt ved åen. Parret håber på en god søgning, og der kan uden problemer udvides med en del flere pladser.

Helle og Ole har snart ejet pladsen i 10 år, og er godt kendt med autocamperlivet, idet de om vinteren, og hvis der ellers er muligheder, snupper deres egen Adria Autocamper og smutter rundt i DK, og nogle uger syd på om vinteren. Selve campingpladsen har sæson fra ca. 1. april til 1. oktober, og opleves mest som en stille og rolig seniorplads, men for autocamperturisterne håber de på at det bliver muligt at benytte pladsen hele året efter aftale.

Under snakken stod det klart, at parret måske havde glemt at markedsføre og gøre opmærksom på deres initiativ på hjemmesiden med priser, billeder og faciliteter. Prisen må siges at være konkurrencedygtig i forhold til mange havne og stellpladser.

Prisen har de fastsat til 130 kr. inkl. 2 personer, hund og adgang til toilet, køkken, opholds- og TV-stue, tømmefaciliteter til sort og gråt vand, samt påfyldning af frisk vand. Desuden kan der tilkøbes el, bad og brug af vaskemaskine og tørretumbler.

Parret har gennem en del år haft flere forskellige stævner på pladsen, som f.eks. Moris 1000, Ford Classic, ligesom DACF har haft flere mindre stævner på pladsen. Pladsen er godkendt til 110 enheder, og med fine mødefaciliteter som pejsestue til 40 personer og salen op til 80 personer. Fin udendørs terrasse. Der er altså fine muligheder for møder, generalforsamlinger osv., også hvis vejret ikke skulle være udevejr. Desuden en lille cafe/kiosk, som primært er åbent i sommersæsonen. Ligeledes hjælper de gerne med indkøb af mad til spisende arrangementer.

Pladsen egner sig også fortræffeligt til mindre spontantræf, hvor mindre grupper med autocampere regelmæssigt mødes, strikker, nørkler, hyggesnakker osv. og med pladsens beliggende er der mange attraktioner i nærområdet, ligesom det er muligt at leje en kano, og opleve en dag på Gudenåen. Helle og Ole vil glæde sig til at byde velkommen.

I ACR finder vi det absolut, som et attraktivt og fint alternativ til mange andre overnatningssteder for autocampere, og vi glæder os over, at Gudenå Camping nu viser vejen og tilbyder konkurrencedygtige priser fortæller bestyrelsesmedlemmerne i ACR Jørgen Nielsen og Ole Berg. Vi håber mange flere følger efter, idet vi jo kan se, at der med det stadigt voksende salg af autocampere, bliver kamp om pladserne. Vi stiller gerne op til en snak.


Tidligere artikel6 nye Autocamperpladser i Aars Centrum
Næste artikelOvernatninger efter timebetaling har været en stor succes.