På Autocamper Messen i Fredericia kan du få en idé om, hvordan fremtidens autocamperliv vil forme sig. På messen vil der være masser af nye produkter, de klassiske messetilbud og videndeling, som vi kender det fra tidligere messer. Og så vil besøgende selvfølgelig også få lejlighed til at møde Dansk AutoCamper Forening (DACF) på stand 2082, hvor foreningens bestyrelse m.fl. vil orientere om alle de medlemsfordele, som autocampister har ved at være medlem af DACF.
Som besøgende på messen i Fredericia bør du afsætte god til at kigge ind i de nyeste autocampere. Og så kan du selvfølgelig også benytte lejligheden til at hilse på andre autocampister og dele tips og erfaringer med dem.

Kom bare tidligt
Fra torsdag d. 3. november kl. 15.00 -21.00, er der mulighed for at komme ind på Autocamper Shows Camp C. Her skal du skal vælge “plads med tidlig ankomst” i billetsalget, hvis du vil ind allerede torsdag.
Indstil GPS’en til Stenhøjvej 66, når du skal finde CAMP C. Her vil lejrchefen være klar til at modtage dig og byde dig velkommen til Autocamper Show. Ved indtjekning skal du have scannet din billet til både CAMP C og til messen. Du skal have en partoutbillet for at kunne benytte CAMP C. I får udleveret et armbånd, der giver adgang til; 
– CAMP C 
– Hygge-zonerne fredag og lørdag 
– Autocamper messen, når den åbner fredag kl. 11.00.
CAMP C er åbent fredag d. 4. november kl. 08.00 – 22.00, lørdag d. 5. november kl. 08.00 – 22.00 og søndag d. 6. november kl. 8.00 – 17.00. Messen lukker kl. 16.00. Camp-pladsens strøm lukker kl. 16.00 og udkørsel skal ske senest kl. 17.00 søndag. Autocampere bliver placeret ved ankomst til pladsen. Det er ikke muligt at forudbestemme placeringen. Er I flere, der vil ligge sammen, er det vigtigt, at I ankommer sammen.  

Hygge-zonen efter lukketid
Efter messen er lukket åbner Hygge-zonen, som er et nyt tiltag i år for CAMP C-gæster. Adgang til hyggezonen er kun for gæster i CAMP C. Her vil du kunne slå dig ned, nyde dagens ret eller dele en gang tapas med gode venner. Hygge-zonens åbningstider er fredag og lørdag fra 17-22.
Du kan vælge enten at bestille dagens ret eller en lækker tapasanretning. Tapasanretningen vil kun være tilgængelig ved forudbestilling og dagens ret sælges kun i et begrænset antal, hvis der ikke er forudbestilt. Madserveringen foregår fra kl. 18.00-20.00. Der vil være en åben bar, hvor du kan få en kold øl, en sodavand eller varm kaffe fra 18.00-21.00.
Både fredag og lørdag aften vil der desuden være et aftenarrangement, som er gratis for alle CAMP C-gæster. Lørdag aften står DACF for en del af aftenprogrammet. Hvis du vil spise i hyggezonen anbefaler vi, at du forudbestiller din mad sammen med din billet.

Program
På autocamper Show kan du fra Messe Scene høre inspirerende rejsefortællinger og få tips og råd fra andre autocampister. Du kan bl.a. opleve:  
ANJA ROBANKE OG KÆRLIGHEDEN TIL ISLAND 
I 2019 stod Anja Robanke ved en skillevej, der siden har bragt hende ud i af bo og arbejde som digital nomade fra pladsen i sin camper. På sine mange eventyr har hun forelsket sig i lande, steder og mennesker. På Autocamper Show 2022 dykker vi ned i hendes kærlighed til et helt særligt land – Island. Her vil Anja dykke ned i praktikken med at fragte sig til det magiske lang, guide til de vildeste seværdigheder og naturoplevelser OG selvfølgelig vise en masse smukke billeder fra sine rejser. Et land hun i øvrigt vender tilbage til i 2023. Samtidig er hun sprunget ud som børnebogsforfatter, hvilket også vil kunne findes på messen.   
Anja deler ud af sine mange eventyr både fredag og lørdag på Autocamper Show. 

EUROPA RUNDT MED ISABELLA, SIMON OG MOFFE 
Kan man rejse Europa tynd i autocamper som 97-årig? For os er svaret et rungende “ja”! Det er nu to år siden, vi blev lykkelige indehavere af “Eventyrbussen”, og siden da har vi ikke set os tilbage. Tværtimod har vi set toppen og bunden af Verdonkløften, sejlet i gondol i Venedig, cyklet rundt i Bremen, Italien, Kroatien og Prag – og haft det skidesjovt hele vejen! Besætningen består af min morfar på 97, min kæreste Simon, vores fælles hund Gaia og mig selv, Isabella. Til dagligt bor vi under samme tag (men på lidt flere kvadratmeter) i Aarhus og deler ud af både hverdag og eventyr på instagramprofilen @isabellaalberte. www.instagram.com/isabellaalberte 

MØD AYO BAG HOME IS WHERE I PARK 
Igen i år kan du møde Ayo Hansen, kvinden bag Homeiswhereipark.dk og forfatter til den danske OMNIA kogebog, Den Sultne Rejsende. På scenen vil Ayo dele sine bedste erfaringer og tips til fricamping i praksis. Du kan også besøge Ayos stand, hvor hun viser hendes rullende hjem frem og er klar til en snak om livet på fire hjul. I løbet af messen kan du også få inspiration til nye måltider med udgangspunkt i Omnia-ovnen.  
Besøg Ayos stand hele weekenden på Autocamper Show og lær mere om OMNIA campingmad. Oplev hende på scenen både lørdag og søndag. 

EVENTYR PÅ HJUL 
Drømmer du om at rejse med familien? Det er faktisk ikke så dyrt endda! Oplev Mia og hendes familie, når de fortæller om et familieliv på lidt plads, med med masser af natur, en hverdag med rejser sammen med vægtning af oplevelser og praktisk undervis. Få tips til rejsen med børn, og hvordan man holder hinanden ud i så lang tid. Få en forsmag på @eventyrpåhjul hvor du også kan følge med i familiens eventyr. 

KOM MED PELLE HVENEGAARD PÅ TUR TIL USA 
Pelle deler ud af sine rejseminder fra en autocampertur i USA med hans familie. Kom forbi scenen og bliv inspireret til din næste tur.  

FIND ALLE DE “HEMMELIGE” PERLER MED PINTRIP 
I takt med at autocamperturismen stiger, stiger behovet for lokale oplevelser og holdepladser i Danmark. Dette behov imødekommer Pintrip ved at tilbyde mikrooplevelser og stille attraktive holdepladser til rådighed ude i de små lokalsamfund i Danmark. Pintrip henvender sig til de nysgerrige autocamperentusiaster, der har lyst til gode, lokale oplevelser, samtidig med en sikker overnatning. Pintrip er en oplevelsesguide for autocamperentusiaster, og hjælper dig med at finde lokale oplevelser, som næsten er for gode til at være sande. Du kan være gæst på en vingård, ved en gårdbutikker, et destilleri eller ved små museer og lære menneskene at kende, som står bag. 
Hør Henriette fortælle om Pintrip, og hvordan man får mest ud af et medlemskab på messescenen både fredag og søndag eller snakke mere med dem på deres stand.  www.pintrip.eu 

TRE GENERATIONER PÅ AUTOCAMPERTUR 
Det startede for 25 år siden, da familien tog på deres første autocampertur. Destinationen var Disneyland Paris. 25 år senere blev turen (i en lidt udvidet version) gentaget – nu med endnu en generation og to autocampere med på rejsen. Kom forbi scenen og hør Mie Iversen, grundlægger af testfamilierne, og far Jan Kirk-Iversen, når de deler ud af deres erfaringer med rejseformen, og hvorfor de er vilde med netop denne form for ferie.


Tidligere artikelHans Bækvang ny formand for AutoCamperRådet 
Næste artikelSkagen – nu med gratis parkering