DCU vil gerne være en forening for alle medlemmer som bruger camperer i naturen. Og det hvad enten medlemmerne dyrker sin interesse v.h.a. et telt, en campingvogn, et shelter eller en autocamper.
– Ja, lidt for sjovt har jeg svaret på spørgsmålet, at hvis man camperer i en pakkasse, må man også gerne melde sig ind i Dansk Camping Union, siger Landsformand Anne-Vibeke Isaksen, i et interview som blev lavet på campingmessen i Aalborg forleden.
Hun mener derfor, at det er naturligt at DCU nu også har sagt ja til, og er blevet optaget i AutoCamperRådet (ACR). Og det uafhængigt af, at enigheden om camperingsforholdene imellem DCU og autocamperforeningerne ikke altid har været, som den er i dag.
Se hele interviewet med DCUs landsformand her.


Tidligere artikelNye medlemmer til DACF
Næste artikelEU reviderer kørekortdirektivet