“Nye” autocamperpladser klar til påske

P-pladsen for autocampere på Stubbekøbing Erhvervs- og Lystbådehavn er blevet renoveret eller genoprettet med nyt underlag og nye strømstandere med i alt 11 tilslutningsmuligheder. Den ”nye” P-plads for autocampere vil være klar inden påsken 2021, oplyser havnemester Henrik Andersen


Pladsen er jævn og med udsigt over Grønsund, der adskiller Bogø fra Nordfalster. Hvis man vil grille eller prøve at overnatte i en shelter, er der mulighed herfor. Indkøbsmuligheder i gågaden i Stubbekøbing ligger omkring 200 til 800 m fra pladsen.


Købstaden Stubbekøbing er fra 1354, så der er lidt historie knyttet til gåturen i byen. Du kan finde meget mere info HER 


Skulle du få lyst til at udforske nogle af de tilbud, som Visit Lolland-Falster har på hjemmesiden, kan der lejes cykler på havnen. I øvrigt findes der bænke og borde samt en lille legeplads ved autocamperpladsen, så tag bare børnebørnene med på turen. De koster kun ekstra, hvis vejen falder forbi ishuset med burgere og vafler tæt på færgelejet, hvorfra M/F Ida krydser over til Bogø fra maj til september.


Pris pr nat for overnatning med autocamper incl. indhold er kr. 135 (pris pr 22/3 2021).

Ros til havnen og til Guldborgsund Kommune for nu at have gjort Stubbekøbing mere autocampervenlig.


Koordinater til autocamperpladsen på Stubbekøbing Havn:
54 53 25 N 12 02 48 E Med autocamper hilsen
Max Watson


Tidligere artikelGratis færge til Fur
Næste artikelStrandby Havn byder velkommen