Tidligere Sunds Sø Camping nordøst for Herning går en ny fremtid i møde med plads til 24 autocampere, hytter, glampingtelte

Den tidligere Sunds Sø Camping, 7 km NØ for Herning, kan se frem til en ny fremtid med 32 hytter, 4 Glampingtelte og en selvbetjent autocamperplads med plads til 24 autocampere, indtil videre. Autocamperpladsen er klar til at modtage de første gæster, primo 2022 under stedets nye navn Sundssø Camp med Restaurant Søgaarden som medejer og nærmeste nabo.

Sunds sø er beliggende 5 km fra den Midtjyske Motorvej ved afkørsel 15, Herning N og med retning mod Viborg og Karup ad hovedvej 12. Sunds sø er med sine 127 ha Danmarks største hedesø med mange rekreative muligheder som fiskeri, vandre- og cykelture og er omkranset af Sunds by med ca 4.200 indbyggere og et sommerhusområde på den nordlige bred. Badevandet kontrolleres 10 gange om året og der har ikke været problemer med at overholde kravene igennem mange år.

Nedenfor Restaurant Søgaarden og Sund sø Camp er der et offentligt areal der er udlagt som badestrand med badebro og gode toiletfaciliteter. Kristian Jensen fra Restaurant SøGaarden oplyser, at der ligeledes er en nyanlagt Minigolf bane, og at der er planlagt udlejning af bla. paddleboards, Kanoer og cykler. Der sælges ligeledes fiskekort. Egne både, windsurfere og andet til søsport må benyttes, når der ikke benyttes motor. Der åbnes ishus, når vejret er til det, og Herning Kommune har planer for strandområdet. Hvad med en gåtur i de naturskønne omgivelser rundt om Sunds sø?

Restaurant Søgaarden tilbyder A La Carte i restauranten. Frokosten kan enten nydes i Søgaardens Restaurant, på terrassen eller som Take Away med smørrebrød eller kolde anretninger.

Autocamperpladsen:

Transportvejen og enhedspladserne på autocamperpladsen er belagt med sten og arealet er oplyst. Hver enhedsplads er omkranset af en løvhæk og en parkeringspflade, samt et outdoor areal med græs til borde stole mv. Der er strøm til hver plads, ligesom der er forberedt frisk vand på hver plads.

Der er et helt nybygget sanitetsbygning med toilet og badefaciliteter, samt vaskemaskine og køkkenfaciliteter. Ved indkørslen til pladsen er tømmefaciliteter til spildevand og toilettømning, som også bliver tilgængelig for autocampere på gennemrejse. Der bliver en kraftig internetforbindelse.

Reservation bliver muligt, således at det er muligt at booke hytte(r) f.eks. til familie og venner der ikke er indehavere af en autocamper. Derved bliver der mulighed for at lave en udflugt med familie eller venner uden at eje en autocamper, eller et af de tre Glampingtelte der ligger sammen med autocamperne. Det bliver muligt at forlade pladsen i det tidsrum der er betalt for. Derved er standpladsen reserveret ved udflugter i området. Priserne for autocamperpladsen er endnu ikke endeligt fastlagt.Afstand til indkøb – 1 km, 15 minutters gang eller 4 minutter på cykel (Superbrugsen). Rema 1000 ca 1,5 km. 20 minutters gang eller 5 minutter på cykel.

Øvrige afstande: Herning 7 km, Holstebro 35 km, Karup 15 km, Legoland 65 km, Givskud Zoo Zootopia 60 km, Hjerl hede 40 km, Søndervig vesterhavet 73 km, Silkeborg 41 km, Midtjyske Motorvej 5 km, Frøslev grænse 189 km, Mors 83 km, Hirtshals 184 km.

Der går bybus fra Hovedgaden i Sunds til Herning station, Linie 13 og 53. Tid til Herning ca 30 minutter. Go Shopping i Herning Centeret med 80 butikker. Herning Centeret besøges årligt af 3,7 millioner mennesker og er på ikke mindre end 36.000 kvm

Adresse:

Sundssø Camp

Søgårdvej 1

7451 Sunds

GPS koordinater: 56°12’28.4″N – 9°01’24.7”E /

Google Koordinater: 56.207894, 9.023525

Links:

Restaurant Søgaarden Sunds

Herning Centeret

VisitHerning

Goggle Streetview


Tidligere artikel”Når du kører autocamper, falder din intelligens med 20%”
Næste artikelACR og fremtiden