Euopas førende producent af campervan opbygninger og distributør af campingudstyr, tyske Reimo GmbH, udvider nu endnu en gang deres premium forhandlergruppe Reimo Pro Partner med en ny forhandler.
Kompetence, erfaring, innovation og tysk grundighed, igennem mere end 40 år, er baggrunden for Reimo’s stærke positionering indenfor den europæiske campingbranche. Fra firmaets tyske hovedkvarter i Weiterstadt nær Frankfurt, producerer og distribuerer firmaet deres produkter, og forsyner deres omfattende forhandlernet i mere end 60 lande, europæiske såvel som oversøiske, med stort set alt campingudstyr, samt reservedele og opbygningskomponenter til Reimo campervans.
– Vi har igennem de seneste 10 år arbejdet med en udvalgt forhandlergruppe som består af cirka 35 campingforhandlere i Danmark, hvoraf 5 forhandlere, geografisk godt fordelt over hele landet, er opgraderet til premium forhandlere;  Reimo Pro Partner. Denne forhandlergruppe ser vi, i lyset af den voksende interesse for camping og fritid, et behov for at udvide med yderligere 1 Reimo Pro Partner forhandler. 
Det er derfor med stor fornøjelse og stolthed, at jeg kan byde velkommen til Kronjyllands Camping Center i Randers, som vores nye Reimo Pro Partner, udtaler Torben Qvist Bærholm Lauritsen, eksport manager hos Reimo GmbH.


Reimo Pro Partner forhandlerne er en lille eksklusiv gruppe af premium forhandlere, som ved kontinuerligt at gennemføre kursus og træning hos Reimo, er specialister i Reimo udstyr og teknik. De er blevet autoriserede forhandlere, og samtidig har de indgået en samarbejdsaftale omkring salg, montering og service af Reimo’s fulde udstyrssortiment i Danmark. Reimo Pro Partner forhandlere fører et bredt sortiment af Reimo udstyr, som både tilbydes i en fysisk butik/showroom samt online. Reimo Pro Partner forhandlere har desuden et værksted, hvorfra de tilbyder montering og servicering af Reimo’s produkter.
– Med vores forhandlernet udover hele Europa samt Norden, er det vigtigt for os at kunne tilbyde en professionel servicering af campister, uanset hvor ferieturen med campingvogn, autocamper eller campervan går hen. Derfor udvider vi forhandlernettet i Danmark med yderligere en Reimo Pro Partner, og jeg ser det som et særdeles stærkt tiltag med Kronjyllands Camping Center, og glæder mig til samarbejdet med dette forrygende team bestående, slutter en begejstret Torben Qvist.

Forhandlerlisten
Aabybro Camping & Fritid, Knøsgårdsvej 121, 9440 Aabybro. www.campshop.dk
Kronjyllands Camping Center, Grenåvej 29-31, 8960 Randers SØ. www.as-kcc.dk
Silkeborg Caravan Center, Priorsvej 11, 8600 Silkeborg. www.silkeborgcaravan.dk
Ny Vejle Caravan, Isabellahøj 6, 7100 Vejle. www.vejlecaravans.dk     
Camping & Outdoor Center Brohallen, Randersvej 8, 4800 Nykøbing F. www.campingdeals.dk
Slagelse Camping & Outdoor Center, Karolinevej 2c, 4200 Slagelse. www.campingsalg.dk
JP Caravan & Campervans, Hovedgaden 5323, 2640 Hedehusene. www.jpcaravanshop.dk

Campingbibelen
Reimo udgiver årligt det store Reimo udstyrskatalog, ikke uden grund kaldet Campingbibelen, med over 1000 sider fyldt med campingudstyr til autocampere, campervans, campingvogne og teltcamping. Dette mega-katalog er et tilløbsstykke, og er netop udkommet i den nye 2024 udgave. Katalogpriserne er i € – så man ganger blot prisen med 7,5 og så har man prisen i Dkr. Kataloget kan naturligvis rekvireres hos Reimo Pro Partner forhandlerne, eller downloades gratis på telefonen eller laptop her.


Tidligere artikelDACF PÅ MESSE-WEEKEND I SLAGELSE
Næste artikelNy fartkontrol på Storebæltsbroen