Billetsalget til årets Autocamper Show er gået i gang og nu kan man få en eksklusiv rabatkode på 15% til køb af dags- og partoutbilletter til årets Autocamper Show. Brug rabatkoden “earlybird23”, når du køber dine indgangsbilletter.

OBS. Du skal først skrive rabatkoden, når du er i ‘kurven’, lige inden betaling. Rabatkoden gælder til og med d. 31. august og gælder KUN køb af dags- og partoutbilletter.

Til Autocamper Show kan du opleve de nyeste trends inden for autocampere og udstyr. Her er alt inden for teknologi, indretning, komfort, multifunktionalitet, pladsbesparende udstyr og tilbehør samlet på ét sted. Og uanset om du har tonsvis af erfaring eller er ny i autocamper-verdenen, så er det værd at undersøge de nyeste autocampere, trends og teknologier, for at få mest muligt ud af dit næste eventyr på fire hjul.

TEST VANDRESKOENE

Danmark har mange skatte og en af dem er Rebild Bakker og Rold Skov – området er et mekka for naturelskere, vandreentusiaster og mountainbike “ryttere”.
Man kan gå og cykle rundt i flere timer og stadig kun have opdaget en lille del af området – faktisk skal man passe på, at man ikke “farer vildt” i den fantastiske natur.

HAVSAFARI

Sæt kursen mod Norge og skift camperen ud med en RIB-båd – bare lige for en dag. Husk det varme tøj, redningsvesten på, udover bølgerne og oplev Senja fra en helt ny vinkel.

Øhavet omkring Senja er vildt og helt unikt – nogle kalder det endda for det Arktiske Caribien med dets storslåede natur, kridhvide strande og stejle klippevægge der ender i vandet.

LANDET AF ILD OG IS

Tril autocamperen ombord på båden, slap af og nyd turen, inden Island og alle de mange eminente naturoplevelser tager pusten fra jer.

Der er rigeligt at opleve i landet af ild og is og med en autocamper er det forholdsvist nemt at komme fra den ene naturoplevelse til den anden – her skal der selvfølgelig tages højde for vejret, usikre veje, off-road mm. 

CENTRALEUROPA

VINSMAGNING

Ruller I gennem Tyskland i den nærmeste fremtid, så gør et par dages stop ved de forskellige vingårde i Mosel-flodens vinområde, som er Tysklands ældste vinregion.

Bliv imponeret af de skrånede vinmarker ned mod floden, nyd de mange små og hyggelige byer i Mosel-området og nyd smagen af riesling-vinene, der er blandt de bedste hvidvine i verden. 

ØHOP

Oplev forskellige steder og destinationer på samme ferie, nyd det fantastiske klima og oplev specialiteterne på de forskellige øer. 

Flere af øerne er udstyret med suveræne campingpladser, med en fantastisk beliggenhed, gode faciliteter, pool, strand, underholdning og god mad – så bliver det næsten ikke bedre. 

VESTEUROPA

MILLAU-DALEN

Glemmer man at slå betalingsveje til, når man sætter kursen mod Millau-viadukten; verdens højeste vejbro, bliver man ledt en omvej, ned gennem Millau-dalen. 

Millau-dalen byder på en gammel jernbaneby hugget ind i klippesiderne, fantastisk natur, ro og idyl, historie og synet af den majestætiske bro; Millau-viadukten, som tårner 246 meter over jorden. 

INVASIONSKYSTEN

A trip down memory lane…

Normandiets kyst er fyldt med historie, især ift. Europas befrielse i 1944

På turen langs kysten møder I flere mindesmærker, storslået natur og henlagte slagmarker, der giver et meget levende indtryk af besættelse og kampe 

MINACK THEATRE

Teatret er også kendt som “Teatret på Havet”, hvor der den dag, i dag, stadig kan opleves forestillinger. 

Dets unikke og flotte placering, på kanten af en klippe, gør desuden det fascinerende byggeri til en stor turistattraktion. Men husk at tjekke kalenderen, inden I lægger vejen forbi – der er nemlig op til flere ugentlige forestillinger, hvor teatret af gode grunde er optaget.

SYDEUROPA

OSTESMAGNING

Piemonte er den perfekte destination for mad- og vinelskere! De er nemlig kendt for deres slowfood, som indebærer oste, trøfler, svampe, vine mm. der har en lang, men meget vigtig modningstid. 

På køreturen gennem det fantastiske landskab fyldt med gamle vingårde, bjergtinder og uberørt skov, er det oplagt at indlægge flere stops og smage på de mange delikatesser.

I GUDERNES FODSPOR

Paestum i Syditalien er Italiens græske kulturskat.

Her finder I udgravningen er Poseidonia – byen er fra år 600 f.Kr. og til ære for den græske havgud Poseidon.

I den udgravede by Poseidonia, kan I både nyde synet af et amfiteater, flotte mosaikgulve, helt almindelige huse og intet mindre end tre meget velbevarede tempelruiner 

SYDØSTEUROPA

BENJA TERMISKE BADE

Tag turen til Albanien og sæt kursen mod Permet. I Permet finder du et fantastisk naturfænomen; nemlig naturlige varme kilder, der danner rammen om nogle hyggelige, afslappende og naturskønne timer. 

Når du alligevel har sat kursen mod Permet, kan vi anbefale at blive et par dage og opleve lidt mere. Vi har samlet nogle af oplevelserne i et inspirationsindlæg. 

GRÆSKE HIGHLIGHTS

Oplev det autentiske Grækenland på halvøen Peloponnes. På Peloponnes findes størstedelen af de fantastiske arkæologiske udgravninger; Olympia, Delfi, Mykene, Epidaurus, Mystras m.fl. 

Husk også at nyde den græske kultur, med alt hvad der hører sig til; hyggelige taverner, græsk salat, de hjertevarme grækere, en Mythos øl og et glas ouzo.

KRAVICE FALLS

Hvis I ikke har besøgt Bosnien, så er det bare med at komme afsted – det farverige og naturskønne land burde være på alles Bucket List.

En af de helt store oplevelser er Kravica Waterfall, der er en del af Kravica Nature Park – her kan I vandre rundt i naturen, bade i den sø der bliver dannet af vandfaldet og nyde synet af de 25 meter høje falls, der vælter ned over klippesiden.

OVERNATNING 6 FÆLLESSPISNING
Hav god tid til at opleve alle de nyeste autocampere, planlæg din næste oplevelse og få rejseinspiration og tips fra scenen. Benyt muligheden for at slutte sæsonen af i godt selskab og tag et weekendophold ved Autocamper Show.
I Camp C har du adgang til toiletter samt mulighed for at få hjælp fra lejrchefer i området. Du får et armbånd til at komme ind og ud af campen. Med armbåndet kan du også komme ind i HYGGE-ZONEN efter messens lukketid til de gratis arrangementer der er både fredag og lørdag. Medbragt mad og drikke er ikke tilladt i HYGGE-ZONEN.
VIGTIGT! CAMP C ligger igen i år bag ved messehallerne. Du skal derfor instille GPS’en efter Fredericia Golfklub eller Stenhøjvej 66. For enden af Stenhøjvej finder du indkørslen til CAMP C.
Det er muligt at tjekke ind i CAMP C på følgende tider:
Torsdag d. 2. november kl. 18.00-21.00 (OBS der er ikke åbent i hyggezonen torsdag)
Fredag d. 3. november kl. 08.00 – 20.00
Lørdag d. 4. november kl. 08.00 – 18.00
Søndag d. 5. november kl. 8.00 – 12.00
Campen er åben for ind og udkørsel for allerede ind-tjekkede campere/biler:
Torsdag d. 2. november kl. 18.00-21.00
Fredag d. 3. november kl. 08.00 – 22.00
Lørdag d. 4. november kl. 08.00 – 22.00
Søndag d. 5. november kl. 8.00 – 16.00

Messen lukker kl. 16.00 søndag.
Udkørsel senest kl. 17.00 (pga. oprydning)
Vil du vide mere? Vi har samlet alle informationerne her:
https://www.autocampershow.dk/for-besoegende/camp-c/

NB! Begrænset antal pladser.

Husk også at købe partoutbillet – der er kun adgang til campen med partoutbillet.

Køb din billet her: https://autocampershow.billetexpressen.dk/


Tidligere artikelBesøg Lüneburger Heide og oplev lyngen i blomst lige nu
Næste artikelEr der ingen huller i deres uvidenhed?