Virksund Camping fra luften

– Det har du chancen for med alle faciliteterne til rådighed. På Virksund Camping startede vi i 2016 med en ny prisstruktur for autocampere. Gennem flere år hørte vi på, at de mange nye autocampister følte prisen på campingpladserne var for høje, fortæller lejrchef Hans Korsgaard.

– Det kunne vi ikke stiltiende høre på og bare acceptere. Derfor forsøger vi at fastholde og udbygge vores overnatninger, også for autocamperne. Vi udtænkte derfor en anderledes prisstruktur, som udregnes ud fra det faktiske antal timer gæsterne opholder sig på campingpladsen

– I modsætning til de traditionelle campister med campingvogne og telte, som oftest bliver i flere dage/uger, så er gæster med autocamper mere nomadefolk, som oftest kun har en enkelt nat hvert sted. Ofte ankommer de sidst på eftermiddagen, og fortsætter eventyret næste formiddag.

Mange forsøger derfor at finde gratis pladser rundt i naturen. Andre søger ind på betalingshavne eller tilsvarende anlæg, og ofte uden opsyn og faciliteter som et varmt bad. – Vi ville finde et godt og konkurrencedygtigt alternativ. I korthed går det ud på en timebetaling på 7,50 kr. pr. påbegyndt time for pladsen incl. bad. Er der ønske om el, kan det tilkøbes for 35 kr. Der er frit valg på alle ledige pladser.  Det betyder faktisk en overnatningspris på f.eks. 14 timer på kun kr. 105, og dermed langt billigere end de fleste lystbådehavne. I højsæsonen vil der være et lille pladstillæg.


Tidligere artikelNu bliver det muligt at bo i autocamper uden fast adresse
Næste artikelNaturstyrelsen opsætter kæder for at beskytte naturen