Lørdag, den 13. august fejrer Aabenraa Sejl Club sit 100-års jubilæum. Her er der åbent hus med musik og andre aktiviteter fra kl. 11:00. Alle er velkomne. Og som mange autocampister ved gælder det, foruden gæstesejlere, også autocampere. Pladsen er registreret som en officiel stellplads og ligger mellem sejlklubben og stranden med under 50 m til vandet. Der er gode sejl, bade- og fiske muligheder lige uden for “husdøren”, og fra alle pladser er der udsigt til Aabenraa Fjord.
På Aabenraa Havn finder I Restaurant Skuden, der inviterer på lækker mad, som kan mætte både voksne og børn. Proviantering kan I klare i den nærliggende dagligvarebutik, blot 150 meter fra havnen.
Se programmet for 100-års jubilæet her


Tidligere artikel7 nye AC-pladser på Nyborg Marina
Næste artikelSlut med bornholmsk forsøgsordning