Afvask af autocamper efter vinteren

466

Når du skal afvaske din autocamper efter vinteren, er der nogle vigtige trin, du bør følge for at sikre en grundig rengøring og beskyttelse af køretøjet.
Her er nogle tips til den bedste afvaskning af din autocamper efter vinteren. Start med at skylle autocamperen grundigt med vand for at fjerne løst snavs og saltrester.
Brug en haveslange eller en højtryksrenser til dette formål. Brug en mild bilshampoo eller et specialiseret rengøringsmiddel til autocampere til at vaske køretøjet.

Følg instruktionerne på produktet og brug en blød børste eller svamp til at skrubbe overfladerne forsigtigt. Husk at rengøre alle områder af autocamperen, herunder tag, sider, hjulbuer og under skærmene. Disse områder er ofte udsat for snavs og salt og kræver særlig opmærksomhed.
Efter vasken, skyl autocamperen grundigt med rent vand for at fjerne sæberester. Sørg for at skylle alle svært tilgængelige områder, som f.eks. mellem paneler og under køretøjet.
Tør autocamperen af med en blød klud eller et tørt håndklæde for at undgå vandpletter. Du kan også bruge en blød mikrofiberklud til at polere overfladerne og give dem en ekstra glans.
Mere info om emnet i næst nr. af AUTOCAMPEREN


Tidligere artikelNy fartkontrol på Storebæltsbroen
Næste artikelBydele skal kunne udelukke benzin- og dieselbiler